Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Lovec najväčších SEXÍC Hollywoodu OPÄŤ ZADANÝ: Zbalil málo známu herečku… Teraz si s ňou užíva pri mori!

Pete Davidson Zobraziť galériu (7)
Pete Davidson (Zdroj: Instagram)

HONOLULU - Komik Pete Davidson (29) v poslednom období pútal pozornosť svojimi hviezdnymi priateľkami. Lovil totiž jednu mega sexicu za druhou. S tou poslednou - modelkou Emily Ratajkowski (31) - sa rozišiel len v decembri. No už má novú krásku po svojom boku. Zbalil málo známu herečku... A aktuálne si hrdličky užívajú spolu pri mori!

Keď sa v novembri minulého roka prevalilo, že Pete Davidson randí s modelkou Emily Ratajkowski, muži sa nechápavo pýtali, ako to ten človek robí. Okrem večne nahej hviezdy, totiž komik randil aj s Kim Kardashian, modelkou Kaiou Gerber, herečkou Kate Beckinsale a dokonca bol zasnúbený so speváčkou Arianou Grande. 

Sám však prvoplánovou krásou neoplýva, je celý potetovaný a nemá problém zafarbiť si vlasy na neónovo. Napriek tomu sa mu darí baliť ie najväčšie sexice Hollywoodu. Dôvodom zrejme bude obrovská charizma alebo... Kim Kardashian priznala, že konkrétne ona ho uháňala, pretože počula chýry o jeho veľkom penise. 

Aktuálne už Pete randí s novou kráskou. Tentokrát je však menej slávna, ako jej predchodkyne. Komik zbalil herečku Chase Sui Wonders, ktorá si zahrala predčasne vyspelú tínedžerku Riley v seriáli Generation z produkcie HBO. Seriál však v roku 2021 po jednej sérii zrušili. Minulý rok si dvojica si spolu zahrala v komediálnom horore Bodies, Bodies, Bodies a to ich zrejme zblížilo. 

Aktuálne si hrdličky užívajú jeden druhého na dovolenke na Havaji. Miestni paparazzi ich nafotili len chvíľu po tom, čo pár oficiálne potvrdil svoju lásku. No aj keby to neurobili, fotky, ktoré sa podarilo nafotiť fotografom, hovoria za všetko. Dvojica sa od seba nevedela pohnúť a neustále sa dotýkala. FOTO priniesol Dailymail. Nájdete ich tu»

Lovec najväčších SEXÍC Hollywoodu
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Pete DavidsonChase Sui Wonders
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu