Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slávny komik prežíva neľahké obdobie: Psychické problémy... Musel vyhľadať odbornú pomoc!

Pete Davidson neprechádza ľahkým obdobím. Zobraziť galériu (3)
Pete Davidson neprechádza ľahkým obdobím. (Zdroj: SITA)

PENNSYLVÁNIA - V posledných rokoch sa Pete Davidson zaradil medzi najznámejších komikov a hercov na svete. V nedávnom období však musel vyhľadať lekársku pomoc, pretože podľa najnovších informácii bojuje s psychickými a duševnými problémami.

Peta Davidsona poznajú fanúšikovia ako človeka, ktorý šíri humor všade, kam príde. V posledných rokoch sa však preslávil aj vďaka iným veciam. Približne 9 mesiacov randil s Kim Kardashian a takisto predviedol aj svoje herecké umenie, keď sa objavil napríklad v očakávanom filme Rýchlo a zbesilo 10.

Kim Kardashian a Pete Davidson
Zobraziť galériu (3)
Kim Kardashian a Pete Davidson  (Zdroj: SITA)

Málokto však vie, že vždy usmiaty umelec si prechádza mimoriadne náročným obdobím. Davidson totiž podľa informácii magazínu Page Six bojuje s poruchou osobnosti a posttraumatickou stresovou poruchou.

„Pete pravidelne navštevuje odborníkov, vďaka čomu sa môže dať po duševnej stránke dokopy," povedal jeden z jeho kamarátov. „Každý, kto ho pozná, tak vie, že vždy, keď cíti, že potrebuje pomoc, tak ju vyhľadá. Po jeho boku stojí množstvo ľudí, ktorí ho majú radi, podporujú ho a sú na neho hrdí. Momentálne si dáva zaslúženú pauzu, takže sa môže sústrediť na jeho boj s posttraumatickou stresovou poruchou," povedal ďalší zdroj.

Pre známeho komika to však nie sú prvé podobné problémy. V minulosti totiž bojoval s depresiami a samovražednými myšlienkami a takisto ho trápila aj Crohnova choroba. Okrem toho bojoval aj so závislosťou na drogách. Veľkou oporou v týchto neľahkých časoch je pre neho hlavne jeho súčasná priateľka Chase Sui Wonders

Pete Davidson, Chase Sui Wonders
Zobraziť galériu (3)
Pete Davidson, Chase Sui Wonders  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Pete Davidson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu