Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ex Kim Kardashian ulovil ďalšiu slávnu sexicu: Fanúšikovia NECHÁPU… TOTO sa mu ako podarilo?!

Pete Davidson fanúšikov udivuje. Zobraziť galériu (4)
Pete Davidson fanúšikov udivuje. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Musí mať charizmu ako svet! Komik Pete Davidson (28) v poslednom období pútal pozornosť najmä svojimi vzťahmi. V auguste sa rozišiel s Kim Kardashian (42), predtým randil s modelkou Kaiou Gerber (21), pred tromi rokmi ho spájali s herečkou Kate Beckinsale (49) a predtým bol zasnúbený s Arianou Grande (29)... No a teraz vraj zbalil ďalšiu mega sexicu šoubiznisu. Fanúšikovia sa nestačia čudovať!

Pete Davidson bol naposledy spájaný s Kim Kardashian. Ich vzťah však dlho nevydržal a v auguste už dvojica hlásila rozchod. No zatiaľ čo v prípade podnikateľky sa o novej láske nehovorí, komik sa vraj už stretáva s ďalšou mega sexicou svetového šoubiznisu. 

Po speváčke Ariane Grande, herečke Kate Beckinsale, modelke Kaiy Gerber a Kim Kardashian, mal uloviť modelku Emily Ratajkowski. Informoval o tom profil DeuxMoi na sociálnej sieti Instagram. Večne odhalenú sexicu vraj videli v spoločnosti Petea na nedeľnom rande v Brooklyne. A vraj: „Jeho ruky boli všade na nej a jasne sa spájali.“

Ex Kim Kardashian ulovil
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram)

Táto informácia najviac šokovala fanúšikov, ktorí nedokážu pochopiť, ako to Pete robí. „Niekto by mal urobiť diplomovú prácu o tom, ako sa Peteovi Davidsonovi podarilo zbaliť Arianu Grande, Kim Kardashian a Emily Ratajkowski za ten istý život,“ objavilo sa v komentároch. A v podobnom duchu ich tam bolo viac. „Myslím, že Peter Davidson môže získať doslova akúkoľvek ženu. Teraz Emily Ratajkowski. Nerozumiem tomu,“ znel ďalší. 

Či išlo len o jednorazovú záležitosť a dvojica si spolu vyšla len v jeden večer. Alebo sa medzi Emily a Peteom rozvinie plnohodnotný vzťah, zrejme ukáže až čas. 

Pete Davidson
Zobraziť galériu (4)
Pete Davidson  (Zdroj: Instagram)

Emily Ratajkowski
Zobraziť galériu (4)
Emily Ratajkowski  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Emily RatajkowskiPete Davidson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu