Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Slávny herec šokuje: Ženské šaty, opätky a výrazný mejkap... Hotová BOHYŇA!

Shia LaBeouf Zobraziť galériu (8)
Shia LaBeouf (Zdroj: SITA)

ATLANTA - Nespoznali by ho ani najvernejší fanúšikovia. Americký herec Shia LaBeouf (36) je známy svojimi výstrelkami a kontroverzným správaním. Aj napriek tomu však ešte stále dokáže prekvapiť, o čom sa presvedčili nadšenci filmu v Atlante. V miestnom divadle sa totiž objavil v kostýme, v ktorom vyzeral ako antická bohyňa.

Shia LaBeouf patrí medzi pomerne kontroverzné postavičky šoubiznisu. Okrem svojho talentu sa totiž preslávil aj rôznymi eexcesmi. Aj napriek tomu však dokáže stále zaujať nielen fanúšikov, ale aj režisérov.

Shia LaBeouf
Zobraziť galériu (8)
Shia LaBeouf  (Zdroj: SITA)

Jedným z nich je i Francis Ford Coppola, ktorý momentálne pracuje na svojom filme s názvom Megalopolis. V ňom si okrem Adama Drivera, Aubrey Plaza či Giancarla Esposita zahrá aj spomínaný LaBeouf.

Ten hviezdi aj na najnovších záberoch z natáčania tohto počinu. Na nich sa americký herec objavil v spoločnosti viacerých žien a jednu z nich pripomínal aj on sám. Na sebe mal totiž oblečenú bielu róbu, v ktorej pripomínal antickú bohyňu.

Shia LaBeouf v kostýme antickej bohyne.
Zobraziť galériu (8)
Shia LaBeouf v kostýme antickej bohyne.  (Zdroj: Profimedia)

Megalopolis sa začal natáčať v novembri minulého roka a jeho príprava je momentálne v plnom prúde. Film sprevádzajú veľké očakávania, keďže jeho réžie sa zhostil spomínaný režisér Francis Ford Coppola. Ten má na svojom konte 5-tich Oscarov a preslávil sa hlavne vďaka filmovej sérii Krstný otec.

Viac o téme: Shia LaBeouf
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu