Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kontroverzný herec s rodinkou v Disneylande: Z neho vzorný otecko a mamička… Všetkým ukazovala PODPRSENKU!

Shia LaBeouf a Mia Zobraziť galériu (3)
Shia LaBeouf a Mia (Zdroj: Profimedia)

KALIFORNIA - Hollywoodsky herec Shia LeBeouf (36) je známy nielen svojou prácou, ale aj kontroverzným správaním. Na svojom konte má viacero škandálov o ktorých písal celý svet. Aktuálne ho však americkí paparazzi nafotili na rodinnom výlete v Disneylande a... Zatiaľ čo on vyzeral ako vzorný otecko, mamička všetkým ukazovala presvitajúcu podprsenku!

Nie je to tak dávno, čo herec Shia LaBeouf šokoval verejným vyhlásením, že v každom svojom vzťahu bol partnerkám neverný. Dokonca im aj zatajil, že má pohlavnú chorobu. Aktuálne sa vraj snaží byť užitočný a hľadá zmysel svojho života. Ten by mohol nájsť vo svojej osemmesačnej dcérke Isabelke. A zatiaľ sa zdá, že sa naozaj snaží byť dobrým otcom. 

Galéria: Shia LaBeouf a Mia Goth

Najnovšie ho americkí paparazzi nafotili na rodinnom výlete v Disneylande. A zatiaľ čo on tlačil ružový kočík a svoju malú princeznú niesol v nosítku, jeho manželka Mia si vychutnávala pukance a... Všetkých navôkol ukazovala svoju podprsenku. Na sebe mala totiž modré tričko, cez ktoré presvitala jej čierna spodná bielizeň. Aha!

Kontroverzný herec s rodinkou
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Shia LaBeouf
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu