Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vážna NEHODA slávnej sexbomby: Aj po 2 rokoch má problémy... Z pohľadu na jej ROZREZANÚ nohu MRAZÍ!

Katie Price sa už 2 roky trápi. Zobraziť galériu (5)
Katie Price sa už 2 roky trápi. (Zdroj: ITV)

TURECKO - V lete uplynuli presne 2 roky od hrozivej nehody, ktorú mala slávna sexbomba Katie Price (44) v zábavnom parku v Turecku. Spadla vtedy z 25-metrovej steny a zlomila si oba členky. Ani dlhé mesiace však nevyliečili jej zranenia úplne. V týchto dňoch totiž plavovláska musela podstúpiť ďalšiu operáciu nohy. A z pohľadu na jej rozrezanú nohu mrazí!

Koncom júla 2020 sa slávnej sexbombe Katie Price odštartoval kolotoč obrovských bolestí a nekonečných operácií. Blondínka v tom čase trávila dovolenku so svojimi deťmi a priateľom v Turecku. Spoločne si zašli do miestneho zábavného parku, no a práve tam mala hrozivú nehodu. Pri skoku z 25-metrovej steny si zlomila oba členky. 

Galéria: Katie Price so svojimi ratolesťami.

„Je to tak, zlomila som si obidva členky a nohy. Budú mi ich musieť operovať. Bolo mi povedané, že nebudem môcť chodiť 3 až 6 mesiacov,“ odkázala vtedy ubolená sexica. No to ešte nevedela, že zranené nohy ju budú trápiť aj viac ako 2 roky po úraze. Nedávno totiž Katie musela podstúpiť ďalšiu operáciu nohy. 

Tentokrát plavovláske z členka vyberali skrutky a opäť sa musela nanovo učiť chodiť. No zdá sa, že sa opäť vracia do plnohodnotného života. Paparazzi ju zachytili v uliciach Londýna... A hoci zábery na jej rozrezanú nohu vyzerajú naozaj desivo, vyzerá to tak, že Katie sa operovanú nohu pomaly darí rozhýbať.  

Vážna NEHODA slávnej sexbomby:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Profimedia)

Vážna NEHODA slávnej sexbomby:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Katie Price
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu