Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

HOROROVÁ NEHODA známej herečky: Skončila v nemocnici a... Chúďa!

(Zdroj: pixabay.com)

LEEDS - Britská herečka Ruby Barker (27) nezačala tento mesiac podľa svojich predstáv. Počas lezenia bez istenia totiž nepríjemne spadla a najviac na to doplatila jej ruka. Umelkyňa totiž skončila v nemocnici a podľa všetkého to vyzerá tak, že si z nepríjemnej situácie odniesla zlomeninu.

Známa herečka sa zviditeľnila vo viacerých počinoch, avšak fanúšikovia ju poznajú hlavne vďaka postave Mariny z dobového seriálu Bridgerton z dielne Netflixu. V týchto dňoch však musí riešiť najmä svoj zdravotný stav.

Pred pár dňami totiž počas lezenia nešťastne spadla a táto nehoda má pre ňu nepríjemné následky. Podľa informácií viacerých britských médií vrátane The Sun si totiž zlomila ruku. So zábermi z nemocnice sa Barker pochválila aj na svojom profile na sociálnej sieti Instagram.

Tam vo viacerých príspevkoch poďakovala zdravotníkom, ktorí jej v nemocnici pomohli. Okrem toho však zverejnila aj video z pádu, pri ktorom došlo k nešťastiu. Šport, pri ktorom sa britská herečka zranila, sa nazýva bouldering a robí sa na nízkych skalách alebo umelých stenách bez použitia istiaceho lana. 

Viac o téme: Ruby Barker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu