Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Novoročná provokácia večne holej modelky: Prdel cez celú obrazovku a... Emily, kam až si ich chceš vytiahnuť?!

Emily Ratajkowski Zobraziť galériu (3)
Emily Ratajkowski (Zdroj: TikTok E.R./Instagram)

LOS ANGELES - Modelka Emily Ratajkowski (31) je verejnosti známa najmä ako večne vyzlečená modelka. Na svoje telo je patrične hrdá a rada ho vystavuje na obdiv nielen v spoločnosti, ale aj na sociálnych sieťach. Aktuálne tam zverejnila zábery z osláv nového roka. Do kamery vystrčila svoj zadok v tangách a... Juj, kam až si ich chceš vytiahnuť?!

Emily Ratajkowski (Zdroj: TikTok E.R.)

Modelka Emily Ratajkowski príchod nového roka oslávila v spoločnosti svojich priateľov na bližšie nešpecifikovanom mieste. Na sociálnych sieťach zdielala niekoľko fotiek a videí, ktoré zachytávajú ju a jej kamarátky... A nielen počas Silvestra, ale aj Nového roka. 

Galéria: Emily Ratajkowski sa aj počas tehotenstva pretŕčala nahá.

Ten dievčatá strávili oddychom na pláži. A ako už u Emily býva zvykom, svojich fanúšikov o pohľad na jej polonahé telo skrátka nemohla ochudobniť. Na sociálnu sieť TikTok rovno zavesila video, na ktorom má prdel cez celú obrazovku. 

Svoj šťavnatý zadok vystavila na obdiv v ružových tangách, ktoré si na záberoch vyťahuje stále vyššie a vyššie... Až sa mnohým môže pri pohľade na ňu vynárať otázka - Emily, kam až si ich chceš vytiahnuť?!

Novoročná provokácia večne holej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TikTok E.R./Instagram)

Viac o téme: Emily Ratajkowski
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu