Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

DRÁMA na koncerte známeho hudobníka: Zranilo sa takmer 100 ľudí... Padali krúpy veľké ako golfová loptička!

Louis Tomlinson Zobraziť galériu (2)
Louis Tomlinson (Zdroj: Profimedia)

COLORADO - Počas stredajšieho koncertu bývalého člena formácie One Dircetion - Louisa Tomlinsona (31) sa v Colorade zranilo takmer 100 ľudí. Za všetko mohlo nepriaznivé počasie, keď padali krúpy vo veľkosti golfovej loptičky. K celej situácii sa už stihli vyjadriť záchranné zložky a aj samotný hudobník.

Fanúšikovia speváka Louisa Tomlinsona sa niekoľko mesiacov tešili na jedinečný zážitok v podobe jeho vystúpenie v Colorade. To sa však zmenilo na poriadnu drámu, ktorú spôsobilo nepriaznivé počasie. 

Počas koncertu totiž začali padať krúpy vo veľkosti golfových loptičiek, ktoré zranili takmer 100 ľudí. Ako informovali záchranné zložky, na mieste ošetrili približne 80 až 90 ľudí a ďalších 7 muselo byť prevezených do nemocnice. Väčšinou museli ošetrovať rezné rany, ale aj zlomeniny.

Koncert bol samozrejme okamžite zrušený a samotný Tomlinson sa k celej situácii vyjadril prostredníctvom svojho profilu na sociálnej sieti Twitter. Tam vyjadril podporu všetkým zraneným a zároveň poďakoval záchranárom.

„Posielam moju lásku všetkým, ktorých zasiahlo toto extrémne počasie. Dúfam, že ste sa všetci v bezpečí dostali domov a ľudia, ktorí sú zranení, sa uzdravujú. Chcem sa poďakovať za rýchlosť a starostlivosť záchranárom, ktorí počas noci pracovali na tom, aby pomohli všetkým, čo to potrebovali. Pracujeme na tom, aby sme našli náhradný termín," napísal spevák.

Viac o téme: Louis Tomlinson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu