Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Prekvapivé priznanie známeho moderátora: Zúčastnil sa kastingu do... Odpadnete!

James Corden Zobraziť galériu (9)
James Corden (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Všetko mohlo byť inak! Aj napriek tomu, že je James Corden (44) v súčasnosti jeden z najznámejších moderátorov na svete, jeho fanúšikovská základňa mohla byť oveľa väčšia. V najnovšom rozhovore totiž priznal, že sa zúčastnil kastingu na jednu z hlavných postáv legendárnej filmovej série Pán prsteňov!

James Corden sa momentálne teší veľkej popularite. Počas posledných rokov sa z neho stal jeden najuznávanejších moderátorov na svete. Vďačí za to hlavne svojmu programu The Late Late Show, ktorého je hlavnou tvárou.

James Corden
Zobraziť galériu (9)
James Corden  (Zdroj: SITA)

Okrem moderovania sa však venuje aj herectvu. Zahral si napríklad jednu z hlavných postáv v hre One Man, Two Guvnors, ktorá si získala medzinárodné uznanie. Okrem toho sa objavil vo viacerých filmoch, ako napríklad Životná šanca.

Jeho kariéra však mohla byť ešte úspešnejšia. Corden totiž v podcaste Happy Sad Confused priznal, že sa zúčastnil kastingu do dnes už legendárnej filmovej série Pán prsteňov. Moderátor sa uchádzal o rolu Samveda Mukra, ktorý bol jednou z hlavných postáv. Tú však nakoniec dostal americký herec Sean Astin. Keď sa Cordena moderátor Josh Horowitz spýtal, ako dopadol kasting, odpovedal jednoducho: „Zle!" 

„Toho kastingu sa zúčastnila každá jedna osoba v Londýne. Ja som sa uchádzal o úlohu Sama. Skúšal som si prízvuk a všetko, čo k tomu patrí. Bol som tam s mojimi dvoma kamarátmi. Všetkým trom nám neskôr zavolali, ale následne sa už nikomu z nás neozvali. Ale aj napriek tomu mám tieto filmy veľmi rád," povedal k tomu Corden.

Viac o téme: James Corden
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu