Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Problémy v raji?! VIDEO Benna Afflecka a Jennifer Lopez desí fanúšikov... Takto sa zamilovaný pár nespráva

Jennifer Lopez a Ben Affleck Zobraziť galériu (8)
Jennifer Lopez a Ben Affleck (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Majú ich fanúšikovia dôvod na obavy? O hviezdnej dvojici Ben Affleck (50) a Jennifer Lopez (53) sa v týchto dňoch hovorí viac než obvykle. Sociálnymi sieťami sa totiž šíria videá, na ktorých sú obaja podráždení a od zamilovaného páru majú poriadne ďaleko.

Celú kauzu spustilo video, ktoré sa v posledných dňoch šírilo sociálnymi sieťami doslova rýchlosťou svetla. Affleck a Lopez sa na ňom vracajú do svojho auta a herec svojej manželke otvára dvere. Následne ich však pomerne veľkou silou zabuchne a na záberoch pôsobí poriadne otrávene.

Celá situácia samozrejme neunikla ani fanúšikom, podľa ktorých to vyzeralo tak, že sa umelec necítil práve najlepšie. „Môžete mať úplne všetko a aj napriek tomu sa cítiť mizerne," napísal jeden z nich. 

Dvojica nepôsobila príliš šťastne ani počas premiéry filmu The Mother. Aj napriek tomu, že pri pózovaní predvádzali jeden úsmev za druhým, počas príchodu medzi sebou neustále debatovali a podľa gestikulácie to vyzeralo skôr na hádku.

Jennifer Lopez a Ben Affleck si povedali svoje áno počas minulého roka, keď dali svojej láske druhú šancu. Ich prvý vzťah sa skončil v roku 2004, avšak niektorí fanúšikovia tohto páru sa po týchto záberoch strachujú, či slávny pár neprechádza ďalšou vážnou krízou.

Ben Affleck a Jennifer Lopez na premiére filmu The Mother
Zobraziť galériu (8)
Ben Affleck a Jennifer Lopez na premiére filmu The Mother  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Jennifer LopezBen Affleck
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu