Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Supermodelka 2 roky pred 60-kou: Ukázala sa v mini nohavičkách… Wau, TO JE TELO!

Elle Macpherson Zobraziť galériu (4)
Elle Macpherson (Zdroj: SITA)

SYDNEY - Australská supermodelka Elle Macpherson (58) má vďaka dokonalým krivkám od nepamäti prezývku The Body. Od čias, kedy jej prischla, však uplynulo už niekoľko desaťročí. No hoci o dva roky oslávi 60, stále má tip-top postavičku. Dokázala to aj v najnovšom videu, v ktorom sa ukázala v mini nohavičkách!

Austrálčanka Elle Macphersonová je jednou zo zakladateliek kultu supermodeliek z 90. rokov. V tých časoch si vďaka dokonalým krivkám vyslúžila prezývku The Body, teda v preklade Telo. A hoci odvtedy uplynulo takmer 30 rokov, stále je tohto pomenovania hodná. 

Dokázala to aj najnovším videom, ktoré zavesila na sociálnu sieť Instagram. Na ňom je v krátkom svetríku bez nohavíc... V miniatúrnych plavkových nohavičkách tak odhalila nielen štíhle nohy, ale aj vypracované bruško, ktoré 58-ročnej žene môžu závidieť aj podstane mladšie ročníky. 

A prezradila aj, ako sa roky udržiava v kondícii. „Keď ide o Mindfulness (všímavý stav mysle, pozn. red.)... Každý deň sa starám o svoju myseľ, telo aj ducha pomocou dychu a meditácie. Moja každédenná prax zahŕňa meditovanie ráno okolo 25 minút - buď vedené alebo v tichu. Snažím sa žiť svoj život v neustálom prúde meditatívneho spojenie, nie len v určitom čase,“ prezradila.

Viac o téme: Elle Macpherson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu