Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ľudia roky obdivujú toto TELO: Stačila jedna FOTO a... Preboha!

Elle MacPherson Zobraziť galériu (7)
Elle MacPherson (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - To hádam nemyslia vážne! Pri mene Elle MacPherson (54) si mnohí spomenú na jej prezývku - The Body. Tú dostala právom a vystihuje ju dodnes. Úspešná a krásna modelka sa aj v súčasnosti pýši krivkami hodnými obdivu. Nedávno však na instagrame zverejnila záber, ktorý vyvolal množstvo negatívnych komentárov. Pozrite sa prečo!

Elle MacPherson má za sebou úspešnú modelingovú kariéru. Udržiavanou figúrou a vzhľadom však ohúri aj dnes, keď má 54 rokov. Nečudo, že ju fanúšikovia prostredníctvom instagramu denne zásobujú komplimentmi. 

Pred pár dňami sa tam však zjavilo prekvapivo veľa negatívnych reakcií. Tie vyvolala momentka, ktorá zachytáva chodidlá slávnej modelky. A hoci plavovláska ju okomentovala jediným slovom - pokoj, jej priaznivci reagovali rôzne, len nie pokojne. 

„Fuj! To aké otrasné má tie palce? Príšerné!” zneli reakcie vybraných jedincov. „Dosť divné!” pridávali sa ďalší. Medzi fanúšikmi sa však našli aj takí, čo si modelku zastávali. „Preboha! Veď tie roky na opätkoch sa museli nejako prejaviť. Každý z týchto chlapov, ktorí ju tu kritizujú, by boli namäkko, keby k nim len prehovorila,” reagovali. Samotná Elle si zrejme komentáre nečíta, keďže na ne nijako nereagovala. 

Ľudia označili chodidlá krásnej modelky za divné, čudné a otrasné.
Zobraziť galériu (7)
Ľudia označili chodidlá krásnej modelky za divné, čudné a otrasné.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Elle MacPherson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu