Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Supermodelka z Priateľov 2 roky pred 60-kou: Ukázala tvár úplne BEZ MEJKAPU!

Elle Macpherson si zahrala aj v seriáli Priatelia. Zobraziť galériu (3)
Elle Macpherson si zahrala aj v seriáli Priatelia. (Zdroj: National Broadcasting Company (NBC))

LOS ANGELES - Elle Macpherson je austrálska herečka, modelka a podnikateľka. Vďaka svojmu telu bývala známa pod prezývkou The Body (telo). A hoci dnes má už 2 roky pred 60-kou, stále vyzerá božsky. Dokonca aj bez mejkapu. Dokázala to na sociálnej sieti Instagram, kde ukázala svoju tvár bez akýchkoľvek vylepšení!

O bývalej supermodelke Elle Macpherson sa v uplynulých dňoch písalo predovšetkých v súvislosti s jej novým vzťahom. Zbalila totiž muzikanta Doyla Bramhalla, ktorý kedysi tvoril pár s Renée Zellweger. Slováci si ju však určite budú pamätať aj zo seriálu Priatelia, v ktorom chvíľu stvárnila Joeyho spolubývajúcu.

V tom čase mala blondínka len niečo vyše 30 rokov. Aktuálne má 58, no stále vyzerá perfektne. A hoci mejkap dokáže zázraky, v tomto prípade rozhodne nejde len o čaro líčidiel. V týchto dňoch sa totiž na sociálnej sieti Instagram objavila úplne tak, ako ju príroda stvorila. V live rozhovore, ktorý viedla s priateľom, sa ukázala úplne nenalíčená. 

Elle Macpherson
Zobraziť galériu (3)
Elle Macpherson  (Zdroj: SITA)

A fanúšikovia ju okamžite zahrnuli slovami chvály. „Vďaka vašej prirodzenej kráse ste ako závan čerstvého vetra,“ napísal jeden z komentujúcich. „Oceňujem, že vaša tvár nie je upravená,“ napísal ďalší a pridal sa ďalší: „Stále tak nádherná žena.“ Aj bez akýchkoľvek úprav to blondínke skutočne pristane, nemyslíte?

Viac o téme: Elle Macpherson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu