Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Úplne PRVÉ VIDEO Rihanninho syna: Speváčka ho ukázala 7 mesiacov po pôrode!

Rihanna zverejnila video, na ktorom vidno jej 7-mesačného synčeka.
Rihanna zverejnila video, na ktorom vidno jej 7-mesačného synčeka. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Koncom mája tohto roka sa speváčka Rihanna (34) stala mamou synčeka, ktorého meno doposiaľ verejnosť nepozná. Aj jeho tvár bola doteraz pre fanúšikov tajomstvom. Dnes sa však hviezda rozhodla, že je čas ukázať svetu, ako jej prvý potomok vyzerá. 7-mesiacov po pôrode zverejnila video, na ktorom chlapčeka perfektne vidno. Pozrite, aký je chutný!

Pred pár dňami uplynulo presne 7 mesiacov od momentu, kedy sa zo speváčky Rihanny stala mamička. 13. mája 2022 priviedla na svet chlapčeka, ktorého meno je pre verejnosť doposiaľ neznáme. A rúškom tajomstva bol doteraz zahalený aj jeho výzor... Slávna speváčka ho pred svetom úzkostlivo strážila. 

Galéria: Rihanna na červenom koberci

Aspoň doteraz... Dnes totiž hviezdna Riri fanúšikov šokovala videom, pri ktorom si zrejme mnohí pretierali oči. Ťažko totiž uveriť, že sa hudobná ikona rozhodla svojho syna svetu naplno ukázať. A naozaj - na jej oficiálnom profile na sociálnej sieti TikTok sa objavila nahrávka, na ktorej je malý chlapček. A podľa podoby sa dá predpokladať, že ide práve o Rihanninho syna. 

Veď pozrite sami!

Viac o téme: Rihanna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu