Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Rihanna PORODILA: TAJNÝ pôrod v PREKLIATY deň!

ASAP Rocky a Rihanna Zobraziť galériu (7)
ASAP Rocky a Rihanna (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Už z nich sú rodičia! Speváčka Rihanna (34) a jej partner - raper Rakim Mayers (33), známy pod umeleckým menom ASAP Rocky, sa už pár dní venujú rodičovským povinnostiam.

Podľa informácií, ktoré zverejnil portál tmz.com, je zo speváčky Rihanny už mamina. Radostnú správu potvrdil zdroj blízky dvojici. Speváčka porodila synčeka v Los Angeles a jeho meno zatiaľ ostáva tajomstvom. 

A hoci mnohí ľudia vnímajú piatok trinásteho ako prekliaty a nešťastný deň, pre hviezdnu Rihannu to už navždy bude deň, ktorý jej zmenil život k lepšiemu. Práve piatok, 13. mája sa malo totiž jej prvé dieťatko narodiť. 

Novopečení rodičia sa radostnou novinkou na sociálnych sieťach zatiaľ nepochválili. V tajnosti si užívali aj prvé mesiace speváčkinho tehotenstva. Že je v požehnanom stave oznámila Rihanna pomerne netradičným spôsobom. Do ulíc vyšla oblečená tak, aby vyniklo jej holé bruško. Tento trend neskôr viackrát zopakovala a s nadšením po nej opakujú nielen ďalšie celebritné tehuľky.

ASAP Rocky a Rihanna
Zobraziť galériu (7)
ASAP Rocky a Rihanna  (Zdroj: Profimedia)

Nechajme sa prekvapiť, či Rihanna a ASAP Rocky svetu svojho syna ukážu. Niektoré známe tváre zverejňujú svoje ratolesti na sociálnych sieťach, iné na stránkach prestížnych magazínov a sú aj takí, čo chcú svoje deti pred zrakmi verejnosti chrániť. 

Viac o téme: RihannaASAP RockyRakim Mayers
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu