Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Žalostný pohľad na niekdajšiu hereckú hviezdu: Och, po jej kráse už niet ani stopy!

Amanda Bynes kedysi Zobraziť galériu (8)
Amanda Bynes kedysi (Zdroj: Warner Bros.)

LOS ANGELES - Úplne iná, než v časoch najväčšej popularity! Nejedno dievča chcelo svojho času vyzerať ako Amanda Bynes (36) a nejeden tínedžer sníval o tom, aby presne taká bola jeho frajerka. Sláva však mladú herečku zničila a padla na dno. Problémy sa podpísali i na jej zovňajšku a dnes už vzhľadom príliš neohúri.

Písal sa rok 2010, keď mal premiéru posledný počin, v ktorom Amanda Bynes účinkovala. Išlo o obľúbenú romantickú komédiu s názvom Panna alebo orol. Práve tento žáner filmov ju preslávil. Účinkovala napríklad aj vo filmoch Čo to dievča chce?, Super náhradník, či Kráľovná ročníka.

Žalostný pohľad na niekdajšiu
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Warner Bros)

Popularitu však Amanda nevzládla a do jej života začali prichádzať rôzne komplikácie a problémy. Všetko nasvedčuje tomu, že pred kamery sa už nemieni vrátiť. Podľa medializovaných informácií si nedávno spravila kurz na to, aby sa stala manikérkou. 

Aj napriek tomu, že sa niekdajšia kráska spoločenským podujatiam vyhýba, paparazzov máva bežne v pätách. Nafotili ju aj v uplynulých dňoch. Bývalá herečka bola neupravená a veru, tetovanie na tvári i náušnica v nose jej na kráse príliš nepridávajú. 

Amanda Bynes
Zobraziť galériu (8)
Amanda Bynes  (Zdroj: profimedia.sk)

V uplynulých mesiacoch pútala Amanda pozornosť aj svojím milostným životom. V roku 2019 spoznala na liečení študenta práva Paula Michaela, s ktorým sa na striedačku rozchádzajú a potom opäť tvoria pár.

Viac o téme: Amanda Bynes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu