Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

STRACH o speváka obľúbeného vianočného hitu: JE TO VÁŽNE... Manželka prosí všetkých o modlitby!

Shane MacGowan má vážne zdravotné problémy. Zobraziť galériu (2)
Shane MacGowan má vážne zdravotné problémy. (Zdroj: pixabay.com)

DUBLIN - Známy írsky spevák Shane MacGowan (64), ktorý so skupinou The Pogues naspieval obľúbenú vianočnú pieseň Fairytale Of New York, musel byť náhle prevezený do nemocnice. Umelec už dlhšiu dobu bojuje s nejakými vážnymi zdravotnými problémami. Jeho manželka ich síce nekonkretizuje, avšak na sociálnych sieťach vyzýva fanúšikov, aby sa za neho modlili.

Shane MacGowan pôsobil v kapele The Pogues 9 rokov, počas ktorých si kapela pripísala na svoje konto viacero úspešných piesní. Zrejme tou najznámejšou je vianočná skladba Fairytale Of New York, ktorá má na YouTube milióny pozretí. 

Známy hudobník však dlhodobo bojuje s vážnymi zdravotnými problémami. Za tie môže do veľkej miery jeho závislosť na alkohole a drogách. S pitím začal už v útlom detstve. Jeho rodina mu ako 5-ročnému dávala alkohol, aby zaspal, otec ho bežne brával do krčmy. Počas svojej kariéry sa dokonca niekoľkokrát objavil na koncertoch úplne na mol. V roku 2015 si navyše pri páde zlomil panvu a odvtedy má čoraz väčšie problémy s pohybom. 

Shane MacGowan s manželkou
Zobraziť galériu (2)
Shane MacGowan s manželkou  (Zdroj: profimedia.sk)

Umelcovi je veľkou oporou jeho manželka Victoria Mary Clarke, ktorá však pred pár dňami poriadne vystrašila všetkých jeho fanúšikov. Na svojom profile na sociálnej sieti Twitter totiž zverejnila informáciu o tom, že je MacGowan v nemocnici a prosila ľudí o modlitby.

Spevákova polovička zároveň priznala, že z pobytu v nemocnici je jej slávny manžel veľmi frustrovaný a dosť ťažko to nesie. Podpora zo strany fanúšikov mu však dodáva silu. „Shane dostal veľmi veľa pozitívnych odkazov a modlitieb. Je naozaj úžasné vidieť, akí sú ľudia láskaví, milujúci a a milí," napísala včera na Twitteri Clarke.

Viac o téme: Shane MacGowan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu