Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Strach o známeho speváka: Náhle skončil v nemocnici a... Prosí o podporu!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: pixabay.com)

LONDÝN - Fanúšikov obľúbenej britskej kapely Blue vystrašila správa o zdravotnom stave speváka Simona Webbea (43). Prostredníctvom sociálnych sietí im totiž oznámil, že je v nemocnici a poprosí ich, aby mu popriali šťastie. V príspevku ďalej napísal, že sa nejedná o jeho prvú návštevu nemocnice.

Anglická skupina Blue vznikla v roku 2000 a medzi ich členov patria Antony Costa, Duncan James, Lee Ryan a Simon Webbea. Ich prvé 3 albumy sa dostali na popredné priečky všetkých hitparád a piesne, ako napríklad Breathe Easy, U Make Me Wanna či Sorry Seems To Be The Hardest Word majú na YouTube stovky miliónov zhliadnutí.

Fanúšikovia tohto zoskupenia si však aktuálne robia starosti o jedného z členov, konkrétne o Simona Webbea. Ten totiž na svojom profile na sociálnej sieti Instagram zverejnil svoju fotku z nemocnice, ku ktorej napísal krátky odkaz.

„Znova v nemocnici. Držte mi palce," napísal Webbe k fotke, na ktorej má na sebe nemocničné oblečenie. Príspevok však po čase zmazal a k celej veci sa zatiaľ nevyjadril. Zdravotný stav speváka je tak zatiaľ nejasný.

Simon Webbe
Zobraziť galériu (8)
Simon Webbe  (Zdroj: Instagram S.M.)

Viac o téme: Simon Webbe
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu