Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

STRACH o hviezdneho Thora: Od lekárov si vypočul KRUTÚ DIAGNÓZU... Berie si voľno!

Chris Hemsworth Zobraziť galériu (5)
Chris Hemsworth (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Chorobou trpí aj jeho dedo! Chris Hemsworth (39), ktorého milovníci Marveloviek poznajú najmä ako poloboha Thora, si na čas dáva voľno od herectva. Oznámil to po tom, čo si počas natáčania seriálu Limitless vypočul od lekárov krutú diagnózu. Chce sa venovať deťom a manželke!

Chris Hemsworth je aktuálne na turné s novým seriálom Limitless platformy Disney+. Šesťdielny dokument má odhaliť divákom tipy, ako zabrániť starnutiu, ako zostať fit či ako posilniť mysel bez ohľadu na vek. Práve pri nakrúcaní piatej epizódy sa však hviezdny herec dozvedel od lekárov informáciu, ktorá úplne zmenila jeho životný postoj. 

Povedali mu, že má genetickú predispozíciu na Alzheimerovu chorobu. „Jeho vzorka obsahuje dve kópie génu APOE4, jednu od matky a druhú od otca, ktorý vedci spájajú so zvýšeným rizikom Alzheimerovej choroby,“ informoval magazín Vanity Fair. Herec má tak aktuálne 8 až 10-krát vyššiu pravdepodobnosť, že sa u neho táto choroba rozvinie. 

S chorobou v týchto chvíľach už bojuje aj jeho dedo. „Nie som si istý, či si vlastne niečo pamätá. Častokrát začne len tak rozprávať holandsky, čo je jeho pôvodný jazyk,“ povedal herec. „Niekedy rozpráva v holandčine, inokedy v angličtine a občas sa stane, že tieto jazyky mieša,“ dodal. Chris sa počas natáčania dokumentárneho seriálu stretol aj s dulami smrti a konfrontoval koniec svojho života.

A všetky tieto skúsenosti ho podľa jeho vlastných slov inšpirovali k tomu, aby si dal od herectva na istý čas pauzu. Aktuálne tak dokončuje všetky rozrobené projekty a keď sa po turné vráti domov, plánuje si užiť voľno. „Keď dokončím turné, vezmem si poriadne dlhú dovolenku a jednoducho spomalím. Budem so svojimi deťmi a ženou,“ dodal. 

Viac o téme: Chris Hemsworth
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu