Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kráľovná Alžbeta II. sa musí v hrobe obracať: Vzniká MUZIKÁL o obvineniach Princa Andrewa z pedofílie!

princ Andrew Zobraziť galériu (3)
princ Andrew (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Kráľovná Alžbeta II. (†96) by rozhodne nebola nadšená! Uplynulo už 7 rokov, čo sa v Británii riešil škandál s pedofíliou a v jeho súvislosti sa spomínalo aj meno princa Andrewa (62). Kráľovská rodina sa snažila celú kauzu zamiesť pod koberec, no chytili sa jej filmári. Vznikne o tom televízny muzikál!

Každý má ešte v čerstvej pamäti škandál, ktorý sa riešil v britskej kráľovskej rodine. Syn kráľovnej Alžbety II., princ Andrew, bol totiž blízkym priateľom usvedčeného pedofila Jeffreyho Epsteina a po internete kolovala jeho fotka, na ktorej je v objatí s jednou z Epsteinovych obetí. Či je monarcha v celej tejto kauze nevinne, nie je známe.

No isté je, že kráľovská rodina z tejto hanby, s ktorou sa spájalo aj princovo meno, nebola nadšená. Rozruch tak určite vyvolá aj nový satirický muzikál, ktorý mapuje život vojvodu z Yorku. A neopomenie ani kauzy, ktoré sa s ním spájali. Či už ide o jeho manželstvo so Sarah Fergusson, ktoré ukončil škandál, kedy si nechala od texaského milionára olizovať nohy...

Alebo už spomínané kontroverzné priateľstvo s usvedčeným pedofilom Jeffreym Epsteinom. Ten si vytvoril sexuálne otrokyne z neplnoletých detí, ktoré "požičiaval" aj svojim známym. Práve preto princova fotka vyvolala taký rozruch. No a aktuálne sa celá špina bude verejne prepierať opäť... Aj s hudobnými číslami. 

Muzikál Princ Andrew (Princ Andrew: The Musical) sa má v týchto chvíľach natáčať a tvorcovia sľúbili, že ho diváci na televíznych obrazovkách vo Veľkej Británii uvidia už čoskoro!

Viac o téme: Kráľovná Alžbeta II.Princ Andrew
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu