Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kráľovský škandál v Británii: Možný následník trónu mal mať sex so 17-ročným dievčaťom!

Andrew mal mať s Virginiou pomer ešte keď mala iba 17 Zobraziť galériu (3)
Andrew mal mať s Virginiou pomer ešte keď mala iba 17 (Zdroj: SITA, Radar Online)

LONDÝN - Britskými ostrovmi otriasa sexuálny škandál v kráľovskej rodine. Piaty muž v poradí na následníka trónu, princ Andrew, mal mať pred rokmi pomer so 17-ročnou dievčinou, ktorá dokonca musela jeho blízkemu priateľovi, miliardárovi a usvedčenému pedofilovi Jeffreymu Epsteinovi, robiť sexuálnu otrokyňu. To všetko dokazujú zápisky z denníka dnes už 30-ročnej Virginie Robertsovej.

Virgiinin 24-stranový diár, v ktorom obviňuje oboch mužov a ktorý je údajne doplnený aj o grafický materiál, získal britský web Radar Online. Uvádza sa tam, že Epstein pozval Virginiu, aby ho sprevádzala na 6-týždňovej ceste po svete, a to v roku 2001. Najprv leteli do Paríža, potom do Španielska, ďalej do prímorského mesta Tangier v Maroku a nakoniec do Londýna, kde sa stretla s princom Andrewom v dome Epsteinovej výbornej priateľky Ghislainy Maxwellovej.

Podľa denníka mu mala Virginia poskytovať masáže, sexuálne služby a miliardára musela aj obliekať. Jej rodičia si mysleli, že absolvuje masérsky kurz. Za mlčanie dostávala drahé oblečenie, šperky a kozmetiku, špeciálne opisuje nakupovanie šiat, v ktorých sa mala predstaviť princovi. V súkromí domova potom po príchode Andrewa hrali hru, hádaj koľko má Virginia rokov. „Hádal, že 17, Ghislaine sa zasmiala a povedala "čoskoro bude príliš stará" a dodala, že mám v skutočnosti iba 16,“ opisuje stretnutie Virginia.

Andrew mal mať s
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA, Radar Online)

Vášnivý prvý sex

Teraz už vydatá matka troch detí tvrdí, že počas večere si ju princ neustále obzeral, najmä jej výstrih. Neskôr v klube, vtedy ešte primladej slečne doniesol alkoholický drink a začali tancovať, čo vraj princovi vôbec nešlo. Dôverné dotýkanie na parkete jej však naznačilo, že Andrew má záujem o viac ako len o tanec. Asi po hodine teda z klubu odišli naspäť do domu Ghislainy Maxwellovej, kde Virginia v Londýne bývala.

„Vzala som ho do kúpeľne na poschodí vedľa izby, v ktorej som bývala. Snažila som sa pre neho spraviť čo najlepšiu šou, pomaly som sa vyzliekala a začala som napúšťať vaňu. Miestnosť sa rýchlo naplnila parou z horúcej vody, otočila som sa k Andrewovi a začala ho bozkávať na krku a vyzliekať ho. Hladil každú časť môjho nahého tela a popri tom mi skladal nekonečné komplimenty o mojej kvitnúcej postave,“ opisuje vášnivé chvíle s princom Viriginia.

Vo vani pokračovali v predohre, pričom princ si obzvlášť potrpel na lízanie jej prstov na nohách. „Mám rád tvoje nohy, sú tak neodolateľné,“ šepkal jej pritom. Virginia dodáva, že to bol jej prvý sex vôbec, urobila to, lebo nechcela nahnevať princa, ani Epsteina a Ghislaine. Sex bol pomerne krátky, princ Andrew sa potom rýchlo obliekol, povedal zbohom a vykĺzol zo spálne do vonku čakajúceho auta.

Andrew mal mať s
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA, Radar Online)

Kráľovská rodina všetko popiera

Buckinghamský palác sa k celému príbehu vyjadril jednoznačne odmietavo: „Dôrazne popierame, že by vojvoda z Yorku mal akúkoľvek formu sexuálneho kontaktu alebo vzťahu s Virginiou Robertsovou. Tieto obvinenia sú nepravdivé a bez akékohoľvek opodstatnenia.“ Jeho meno sa uvádza aj v záznamoch občianskeho súdu v Spojených štátoch, odkiaľ Virginia pochádza a kde podala žalobu na Epsteina. Podľa jej svedectva mala sex s princom Andrewom ešte dvakrát pri iných príležitostiach a na iných miestach.

Zvrhlý miliardár Epstein bol ešte v roku 2008 uväznený na 18 mesiacov za kupliarstvo s maloletými osobami za účelom prostitúcie. Po tom, ako vyšiel s väzenia, stretol sa v New Yorku s princom Andrewom, čo bolo už vtedy predmetom mnohých diskusií.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu