Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

TOTO kráľovská rodina ututlala: Alžbeta II. (†96) mala vraj RAKOVINU!

Kráľovná Alžbeta II. Zobraziť galériu (11)
Kráľovná Alžbeta II. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Najdlhšie slúžiaca panovníčka v histórii britskej monarchie Alžbeta II. (†96) zomrela podľa oficiálneho stanoviska na starobu. To však spochybňuje najnovšia kniha blízkeho priateľa princa Philipa († 99), v ktorej sa píše, že panovníčka podľahla zákernej chorobe!

Aj napriek tomu, že Británia už má nového kráľa, zo smrti Alžbety II. sa monarchia spamätať ešte celkom nestihla. Kráľovská rodina uviedla ako oficiálny dôvod smrti starobu, čo však podľa posledných informácii nemá s realitou nič spoločné.

Novinár a blízky priateľ princa Philipa - Gyles Brandreth sa postaral o prekvapivé odhalenie. Vydal totiž knihu s názvom Alžbeta: Intímny portrét, v ktorej priblížil posledné mesiace jej života a aj dôvod, prečo Alžbeta II. zomrela. Podľa jeho informácii totiž panovníčka trpela vzácnou formou rakoviny kostnej drene, na ktorú momentálne neexistuje účinná liečba. Táto zákerná choroba spôsobuje bolesti kostí a ich oslabenie.

„Dozvedel som sa, že kráľovná mala rakovinu kostnej drene. To by vysvetľovalo jej únavu, úbytok váhy a aj problémy s pohybom, o ktorých sa v poslednom roku jej života špekulovalo," napísal vo svojej knihe Brandreth.

TOTO kráľovská rodina ututlala:
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Alžbeta II.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu