Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slávna kráska zverejnila FOTO len v šnúročkách: Úplne všetkým je na smiech!

Kendall Jenner Zobraziť galériu (7)
Kendall Jenner (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Tak toto jej nevyšlo! Kendall Jenner (27) je krásna žena, ktorá ma sexepílu na rozdávanie a patrí medzi najúspešnejšie tváre modelingu. Obrovské úspechy žne aj na sociálnych sieťach. Veď na Instagrame má cez 276-miliónov followerov. Tých chcela v uplynulých dňoch potešiť sexi fotkami, avšak...

Nie je žiadnym tajomstvom, že mnohé hviezdy si k dokonalým príspevkom, ktoré zverejňujú na sociálnych sieťach, dopomáhajú rôznymi filtrami a grafickými úpravami. Nie vždy sa im však takýto zásah do fotky podarí a výsledok je neraz poriadne rozpačitý...

Svoje o tom vedia aj hviezdne Kardashianky, ktoré majú na konte nejeden takýto trapas. Aj v týchto dňoch sa verejnosť zabáva na podobnom prešľape, ktorý sa podaril krásnej Kendall. 

Brunetka pred objektívom pózovala v plavkách, ktoré pozostávali prevažne zo šnúrok a pár centimetrov látky. A hoci v nich vyzerala už tradične skvele, jej telo si asi všímal málokto. Do očí totiž priam bila jej neprirodzene dlhá dlaň. 

„Dúfam, že si v poriadku! Vyzerá to totiž tak, akoby ti niekto privrel ruku do dverí!” znie jeden z komentárov. „Och, bolo by dobre vyhľadať doktora. Tá ruka nevyzerá dobre,” zabával sa ďalší zo vtipkárov. 

Kendall Jenner
Zobraziť galériu (7)
Kendall Jenner  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Kendall Jenner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu