Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slávna kráska provokuje na webe: Odhodila podprsenku a...

Kendall Jenner Zobraziť galériu (6)
Kendall Jenner (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Svojich mužských priaznivcov poriadne potešila! Kendall Jenner (27) patrí medzi top hviezdy modelingu a obrovskej popularite sa teší aj v očiach verejnosti. Veď na sociálnej sieti Instagram má až 276-miliónov followerov. S nimi sa pravidelne delí o rôzne zaujímavé momentky. Poriadne provokatívna bola aj naposledy... Aha!

Kendall Jenner momentálne po svojom boku nemá oficiálneho partnera. S basketbalistom menom Devin Booker síce svojej láske dali druhú šancu, avšak v novembri minulého roka vyšlo najavo, že sa v tichosti a tajnosti rozišli. 

Treba ale dodať, že Kendall určite na ocot nezostane. A rozhodne nemá núdzu o nápadníkov. Páni sú totiž pri pohľade na jej peknú tváričku a dokonale tvarované telo úplne paf. Dokazujú to i komentáre, ktoré sa hromadia pod provokatívnym príspevkom, ktorý tmavovláska zverejnila. 

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

Na Instagram totiž dala sériu záberov, na ktorých pózuje v čiernej spodnej bielizni. Pridala i snímky, kde odhodila podprsenku a holé prsia si skryla do dlaní. „Si nádherná! Božská! Krásna žena!” znejú nadšené reakcie followerov. Súhlasíte s nimi?!

Kendall Jenner
Zobraziť galériu (6)
Kendall Jenner  (Zdroj: Instagram)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu