Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Náročné chvíle tehotnej modelky: Ale! Nezabúda sa na Instagrame pretŕčať HOLÁ

Chrissy Teigen Zobraziť galériu (8)
Chrissy Teigen (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Americká modelka a manželka svetoznámeho speváka Johna Legenda (43) - Chrissy Teigen (36) sa prostredníctvom sociálnych sietí podelila so svetom o poriadne pikantnú fotku, na ktorej pózuje celkom nahá. K nej pridala popis, v ktorom priblížila, že si prechádza náročným obdobím.

Chrissy Teigen sa preslávila ako modelka. Počas kariéry si najväčšie meno urobila vďaka magazínu Sports Illustrated a jeho plavkovému špeciálu, v ktorom pravidelne s hrdosťou pretŕčala svoje dokonalé krivky. 

Nezmenilo sa to ani po tom, čo sa z nej stala vydatá žena. V roku 2013 povedala svoje "áno" slávnemu spevákovi menom John Legend. Tomu porodila dcérku Luna (6) a syna Milesa (4). V októbri 2020 predčasne porodila synčeka Jacka, ktorému však lekári nedokázali pomôcť. 

Momentálne je Chrissy opäť tehotná a s umelcom sa tešia na narodenie ich ďalšieho potomka. Lenže tehotenstvo je pre Teigen náročné a sprevádzajú ho veľké problémy s trávením. Približne pred mesiacom na svojom profile na sociálnej sieti Instagram pridala fotografiu, ku ktorej napísala: „Predtým som mohla zjesť úplne čokoľvek. Fastfood, sushi, proste všetko. Momentálne ma však aj polovica cherry rajčiny položila na 12 hodín. Ale aj tak som veľmi rada, že som pre teba dočasným domovom."

VIDEO: Chrissy Teigen sa takto raduje zo svojho bruška. 

Kráska na rovnakej sociálnej sieti zverejnila aj poriadne odvážny záber, na ktorom je úplne nahá. Chcela takýmto spôsobom poďakovať svojmu lekárovi, ktorý jej pomohol s jej trápením. „Ďakujem doktor Berlin za náplasť proti refluxu. A za to, že ste tu pre mňa tak veľa rokov," napísala Teigen.

Chrissy Teigen
Zobraziť galériu (8)
Chrissy Teigen  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Chrissy Teigen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu