Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tehotná modelka ukázala FOTO v plavkách: Zaoblené bruško a… Ona nemá nohavičky?!

Chrissy Teigen Zobraziť galériu (2)
Chrissy Teigen (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Modelka Chrissy Teigen (36) prežíva najradostnejšie obdobie svojho života - s manželom, spevákom Johnnom Legendom (43), čakajú prírastok do rodiny. Modelka si svoje tehotenské krivky zjavne užíva, o čom svedčia aj fotky, ktoré pridáva na sociálne siete. Najnovšie sa tam pochválila fotkou v plavkách, ale... Ona nemá nohavičky?!

Po bolestivej strate, kedy vo vysokom štádiu tehotenstva prišli o synčeka Jacka, prežívajú modelka Chrissy Teigen a spevák Johnn Legend obrovskú radosť. Podarilo sa im totiž počať ďalšie dieťatko. 6-ročná dcérka Luna a 4-ročný syn Miles by sa tak čoskoro mali dočkať súrodenca. 

Galéria: Chrissy Teigen s manželom Johnom Legendom

Krásna budúca mamička svoje sladké tajomstvo odhalila len začiatkom augusta, no odvtedy sa tehotenským bruškom rada pýši pri každej príležitosti. Najnovšie sa s fanúšikmi podelila o zábery z voľných chvíľ strávených pri vode. A zverejnila aj fotky v plavkách. 

Na jednej leží na lehátku, na sebe má oranžové bikiny, ktoré odhaľujú jej zaoblené tehotenské krivky... No záber je vyfotený tak rafinovane, že pôsobí, akoby si tmavovláska obliekla len podprsenku. Spodnú časť plaviek totiž pre veľké bruško nevidno. Veď pozrite sami!

Tehotná modelka ukázala FOTO
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram Ch.T.)

Viac o téme: Chrissy Teigen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu