Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známa herečka šokovala divákov: Rozopla si sako a... Tadá! To je prekvapenie

Keke Palmer Zobraziť galériu (5)
Keke Palmer (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Prežíva obrovskú radosť! Reč je o herečke Keke Palmer (29), ktorá v sobotu vystupovala v obľúbenej šou Saturday Night Live. Pred divákov predstúpila s úsmevom na tvári a oblečená v hnedom nohavicovom kostýme. V určitom momente sa umelkyňa postarala o poriadny šok, keď si rozopla sako a... To je ale prekvapenie!

Už od prvej chvíle, ako sa Keke Palmer objavila na pódiu, fanúšikovia neskrývali nadšenie. Nečudo, za veľkou mlákou patrí medzi obľúbené herečky. Počas svojho monológu tiež potvrdila, že jej nechýba zmysel pre humor a treba uznať, že aj veľká dávka originality. Tmavovláska totiž počas svojho vystúpenia vykričala do celého sveta, že pod srdcom nosí svoje prvé dieťatko. 

„Sú tu také nejaké klebety. Ľudia u mňa v komentároch hovoria - Keke bude mať dieťa, Keke je tehotná! - A ja chcem uviesť veci na pravú mieru. Áno som!” poznamenala herečka, ktorá si rozopla sako a všetkým hrdo ukázala svoje guľaté bruško. „Je to to najväčšie požehnanie a ja som z toho veľmi nadšená,” uviedla tiež budúca mamička.  

Otcom herečkinho dieťatka je Darius Jackson, s ktorým sa dali dokopy v lete 2021.

Keke Palmer
Zobraziť galériu (5)
Keke Palmer  (Zdroj: NBC)

Viac o téme: Keke Palmer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu