Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dokonalá dcéra! Herečka Zendaya (26) vyrazila otcovi dych: Darček za 1,9 milióna eur!

Zendaya nezabúda ani na svojich rodičov. Zobraziť galériu (4)
Zendaya nezabúda ani na svojich rodičov. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Herečka a speváčka Zendaya nezabúda, vďaka komu je tým, čím je. Úspešná herečka, ktorá vďaka úlohám v Spider-manov či vo filme Duna zarobila obrovský balík peňazí, kúpila svojmu otcovi darček, ktorý mu určite vyrazil dych. Stál totiž viac ako 1,9 milióna eur!

Herečka a speváčka Zendaya hviezdi v Marvelovke Spider-Man, zahrala si aj v Najväčšom showmanovi či v kinohite Dune. Rozbehla sa jej úspešná kariéra, ktorá jej zarába slušné peniaze. Nebyť však podpory jej najbližších, zrejme by nemohla tam, kde aktuálne je. A to si uvedomuje aj samotná umelkyňa. 

Dokonalá dcéra! Herečka Zendaya
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Na svojich rodičov preto nezabúda a snaží sa im teraz všetko vracať. No najnovším darčekom svojmu otcovi určite vyrazila dych. Bývalému učiteľovi telesnej výchovy totiž kúpila jeho vysnívaný dom v Los Angeles v Kalifornii. Má dve poschodia, 5 spálni, výhľad na hory aj mesto, veľkú záhradu a bazén s vírivkou. Nehnuteľnosť ju stála viac ako 1,9 milióna eur.

Nie je však žiadnym tajomstvom, že herečka má k svojim rodičom naozaj veľmi blízko. Veď hoci randí s hercom Tomom Hollandom a vlastní niekoľko nehnuteľností, ešte donedávna žila striedavo u otca a u mamy. Nie je však prvá z radov filmových hviezd, ktoré kúpili svojim rodičom domy. Okrem nej tak urobili napríklad aj Dwayne Johnson, Leondardo DiCaprio či Beyoncé.

Dokonalá dcéra! Herečka Zendaya
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Zendaya
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu