Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Filmový Spider-Man šokoval fanúšikov: Prerušil svoju hviezdnu kariéru... Priznal náročné obdobie!

Tom Holland Zobraziť galériu (2)
Tom Holland (Zdroj: SITA/AP Photo/Lee Jin-man)

LONDÝN - Táto správa jeho fanúšikov zrejme príliš nepoteší. Britský herec Tom Holland (27) v najnovšom rozhovore oznámil, že ho pred kamerami tak skoro neuvidíme. Dôvodom má byť podľa jeho slov natáčanie seriálu The Crowded Room, ktoré ho doslova zlomilo.

Tom Holland sa aj napriek mladému veku zaradil medzi najznámejších hercov súčasnosti. Okrem úlohy Spider-Mana sa objavil napríklad vo filme Uncharted a v najbližších dňoch si budú môcť diváci pozrieť aj jeho najnovší seriál The Crowded Room.

Práve jeho natáčanie bolo pre umelca veľmi náročné. Okrem toho, že si v ňom zahral hlavnú postavu, bol aj producentom tohto počinu. Podľa jeho slov ho to stálo veľmi veľa psychických síl a od herectva si chce dať na nejaký čas pauzu.

„Jednoznačne to bolo veľmi náročné obdobie. Počas natáčania som sa stretol s určitými emóciami, s ktorými som doteraz nemal skúsenosti. Navyše som bol aj producentom. Starať sa o každodenné problémy, ktoré prináša každé jedno natáčanie, tomu celému pridalo ďalší stres" povedal Holland v rozhovore pre magazín Extra.

„To natáčanie ma zlomilo. Najbližší rok si dám od všetkého pauzu. Je to výsledok toho, ako veľmi náročné to bolo. Budem sa starať o moju záhradu. Kúpil som si nejaké rastliny a budem sa snažiť udržať ich pri živote. Snažím sa byť obyčajným chlapom a relaxovať," dodal herec.

Tom Holland
Zobraziť galériu (2)
Tom Holland  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Tom Holland
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu