Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Paparazzi načapali PROMI párik na nákupoch: Takto tú krásku nepoznáme a... Juj, to je trapas!

Zendaya a Tom Holland Zobraziť galériu (8)
Zendaya a Tom Holland (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Nespoznali ju?! Krásna herečka Zendaya (26) a jej kolega Tom Holland (26) sa dali dokopy v roku 2016, keď spoločne nakrúcali film Spider-Man. Hoci si prešli určitými krízami, najnovšie zábery bulvárnych fotografov sú dôkazom, že ich láska priam prekvitá. Ruka v ruke sa vybrali na nákup do istého supermarketu, kde neušli ani pozornosti okoloidúcich. Avšak...

...tí o krásnu Zendayu nejavili vôbec záujem. Kým Hollanda poprosili o spoločnú fotku, jeho nemenej slávnu frajerku v podstate odignorovali. A tak Zendaya postávala bokom a "strážila" nákupný vozík. 

Zendaya a Tom Holland
Zobraziť galériu (8)
Zendaya a Tom Holland  (Zdroj: profimedia.sk)

Nebýva zvykom, že by hviezda seriálu Eufória nebola stredobodom pozornosti. Kedykoľvek sa totiž atraktívna a talentovaná Zendaya zjaví v spoločnosti, smeruje k nej množstvo obdivných pohľadov. Nečudo. Priaznivcov módy pravidelne ohuruje svojím vkusom a vydarenými outfitmi. Samozrejmosťou u nej sú aj dokonalý účes a bezchybný mejkap. 

Zendaya
Zobraziť galériu (8)
Zendaya  (Zdroj: SITA)

V súkromí sa ale rodáčka z Oaklandu mení na šedú myšku, čo dokazujú aj fotky z nákupu. V ležérnom oblečení, bez mejkapu a neupravenými vlasmi hravo splynula s okolím. Povedzme si ale úprimne, keby sa na nákup vybrala prehnane vyfintená, aj by to bolo celkom čudné, nie?!

Zendaya a Tom Holland
Zobraziť galériu (8)
Zendaya a Tom Holland  (Zdroj: profimedia.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu