Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zvodná Megan Fox znásobila svoj SEXEPÍL: Blond vlasy, prsia von… A je z nej Pamela Anderson!

Megan Fox a Machine Gun Kelly
Megan Fox a Machine Gun Kelly (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Hoci v našich končinách považujeme Halloween za príležitosť obliecť sa za "strašidlo", za veľkou mlákou si na obludnosť masiek veľmi nepotrpia. Dôkazom sú mnohé hviezdy, ktoré sa s obľubou prezliekajú za svojich slávnych kolegov. Jednou takou je aj sexica Megan Fox (36). Tá sa rozhodla svoj sexepíl znásobiť tým, že sa prezlečie za ďalšiu americkú sexbombu. Blond parochňa, prsia von a... Je z nej Pamela Anderson (55)!

V našich končinách oslavujeme karneval v čase fašiangov. Vtedy si deti, ale aj dospelí obliekajú najrôznejšie masky od šašov, cez princezné až po Spidermanov. No a potom je Halloween, ktorý mnohí berú ako príležitosť prezliecť sa za niečo strašidelné. No za veľkou mlákou to takto nerozdeľujú...

Galéria: Megan Fox

A tak nie je ničím výnimočným, keď sa na Halloweena niekto prezlečie trebárs aj za Pamelu Anderson. Tento raz sa svoj sexepíl rozhodla znásobiť ďalšia veľká sexica z Ameriky, Megan Fox. Na párty sa obliekla do upnutých latexových šiat, z dekoltu jej vyliezali mega prsia a na hlave mala blond parochňu. Pozrite, slávnej silikónke z Baywatchu akoby z oka vypadla!

Viac o téme: Pamela AndersonMegan Fox
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu