Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Desivé ZRANENIE českého herca: Spadol pod prichádzajúcu ELEKTRIČKU... Celú tvár má fialovú!

Jiří Štěpnička sa pri príchode do divadla škaredo zranil. Zobraziť galériu (2)
Jiří Štěpnička sa pri príchode do divadla škaredo zranil. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Stáli pri ňom všetci anjeli strázni! Herec Jiří Štěpnička (75) na premiéru inscenácie Hordubala v českom Národnom divadle tak skoro nezabudne. Pred budovou totiž spadol z ostrovčeka rovno pod prichádzajúcu električku. Rozbil si obočie a... Celú tvár má fialovú!

„Chýbalo málo a bolo by po mne,“ povedal českému Blesku herec. Cestou na premiéru inscenácie Hordubal totiž spadol z ostrovčeka pred Národným divadlom rovno pod prichádzajúcu električku. Našťastie okrem škaredo vyzerajúcich zranení sa mu nič vážnejšie nestalo. Rozbil si obočie a dotĺkol tvár. Napriek tomu sa rozhodol predstavenie odohrať. 

Jiří Štěpnička (vpravo) odohral 2. premiéru aj napriek zraneniam.
Zobraziť galériu (2)
Jiří Štěpnička (vpravo) odohral 2. premiéru aj napriek zraneniam.  (Zdroj: České národní divadlo/Martin Špelda)

A to aj napriek tomu, že mu obočie museli zošívať v nemocnici. „Len som požiadal, aby vysvetlili divákom, prečo tak hrozne vyzerám. Aby ma pred nimi ospravedlnili,“ prezradil Štěpnička. Pred začiatkom druhej premiéry tak na javisko vystúpila dramaturgička Ilona Smejkalová a oznámila dve správy: „Tá zlá je, že sa krátko pred predstavením zranil pán Jiří Štěpnička. A tá dobrá, že sa napriek tomu rozhodol dnešnú premiéru odohrať, aby sa nemusela rušiť.“

Od publika si herec vyslúžil obrovský potlesk. A zaslúžene - nielen, že celé trojhodinové predstavenie odohral s prelepeným obočím, ale po predstavení skončil v rukách lekárov opäť. Museli mu totiž odsávať krv z podliatín. „Beriem totiž lieky na riedenie krvi,“ vysvetlil herec, prečo sa mu urobili na tvári také modriny. Jeho aktuálne FOTO nájdete TU! Hercovi prajeme skoré zotavenie.

Viac o téme: Jiří Štěpnička
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu