Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Bizarný outfit slávnej speváčky: Ako KREPOVÁ RUŽA zo strelnice… Určite takto nechoď na kolotoče!

Janelle Monáe Zobraziť galériu (5)
Janelle Monáe (Zdroj: profimedia.sk)

MADRID - Po nedeľnej premiére v Londýne mal film Glass Onion: A Knives Out Mystery svoje slávnostné uvedenie aj v Madride. A rovnako ako v metropole Veľkej Británie, ani v Španielsku nechýbali jeho hlavní predstavitelia. V novinke si zahrala aj speváčka Janelle Monáe (36), ktorá si do spoločnosti zvolila skutočne netradičný outfit. Vyzerala ako krepová ruža zo strelnice!

O londýnskej premiére filmu Glass Onion: A Knives Out Mystery sme na Topkách už písali. Tam na seba pozornosť strhávala slávna herečka Kate Hudson, ktorá do spoločnosti dorazila v šatách s hriešne hlbokým výstrihom... No neprehliadnuteľná bola aj speváčka Janelle Monáe, ktorá v červených šatách a výrazným klobúkom vyzerala ako divý mak. 

Janelle Monáe na premiére v Londýne
Zobraziť galériu (5)
Janelle Monáe na premiére v Londýne  (Zdroj: SITA)

A floristickej tematike zostala verná aj na stredajšej premiére v Madride. No od lúčneho kvetu sa dostala k trofeji z hodových slávností. Na sebe mala totiž róbu, ktorá v spodnej časti pozostávala z čiernej sukne, no a vrch... V tom by sme jej odporúčali vyhnúť sa kolotočom. Vyzerala totiž ako krepová ruža zo strelnice. Jedno je však isté, speváčka na španielskej premiére rozhodne strhávala pozornosť!

Janelle Monáe na premiére v Madride
Zobraziť galériu (5)
Janelle Monáe na premiére v Madride  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: JanelleMonáe
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu