Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slávna blondínka na premiére všetkých provokovala: Pozrite, ako tam pretŕčala prsia!

Kate Hudson Zobraziť galériu (17)
Kate Hudson (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Podprsenku nechala doma! To bolo pri pohľade na Kate Hudson (43) zjavné už z diaľky. Známa blondínka totiž zavítala na slávnostnú premiéru počinu Glass Onion: A Knives Out Mystery oblečená v šatách ktoré odhaľovali jej oblé vnady zo všetkých strán.

Obľúbená americká herečka Kate Hudson si v uplynulých dňoch naplno užila krásy Londýna. Do Veľkej Británie zavítala v rámci Londýnskeho filmového festivalu, kde spoločne s kolegami predstavili nový film s názvom Glass Onion: A Knives Out Mystery. Okrem nej v počine účinkujú aj Daniel Craig, Edward Norton, Ethan Hawke, či Janelle Monáe. 

VIDEO: Trailer k filmu Glass Onion: A Knives Out Mystery.

Práve posledná spomínaná si na červený koberec obliekla róbu, vďaka ktorej ju nebolo možné prehliadnuť. Janelle stavila na kreáciu, ktorá bola výrazná nielen farbou, ale rozhodne aj strihom. 

Janelle Monae
Zobraziť galériu (17)
Janelle Monae  (Zdroj: SITA)

Oči mnohých však počas večera smerovali aj ku Kate Hudson. Blondínka nikdy nepatrila medzi hanblivky a ostala tomu verná aj pri výbere outfitu. Šaty s hlbokým výstrihom a odhaleným chrbtom totiž vyžadovali, aby si pod ne nedala podprsenku. A hoci mnohé ženy by sa v takomto kúsku cítili poriadne neisto, to rozhodne nie je prípad tejto blondínky. Kate si pozornosť a blesky fotoaparátov naplno užívala.

Kate Hudson
Zobraziť galériu (17)
Kate Hudson  (Zdroj: SITA)
Kate Hudson
Zobraziť galériu (17)
Kate Hudson  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kate Hudson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu