Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Obrovská TRAGÉDIA! Krásna modelka (†26) SPADLA zo strechy hotela: Zamestnanci sa ju snažili chytiť… Márne!

(Zdroj: Getty Images)

NEW YORK - Nikto si nevie vysvetliť, čo sa stalo! Americkými médiami aktuálne otriasa smrť len 26-ročnej modelky Elizabeth Gaglewski. Krásna tmavovláska spadla z 54. poschodia mrakodrapu na Times Square a dopadla na balkóne o 27 poschodí nižšie. Nateraz sa nevie, či išlo o nešťastnú náhodu alebo samovraždu. Zamestnanci sa ju však snažili chytiť... Márne!

Len 26-ročná americká modelka Elizabeth Gaglewski zomrela v stredu po páde zo strechy hotela Hyatt na Times Square v New Yorku. Krásna tmavovláska sa nachádzala v bare, ktorý sa hrdí titulom najvyššie položený bar pod holým nebom. Tragédia sa stala okolo 15:30 popoludní.

Podľa očitých svedkov si mladá žena objednala drink, telefonovala a než by čokoľvek predpovedalo tomu, čo bude nasledovať, vyliezla na nábytok a prekročila zábradlie vonkajšej terasy. „Prechádzala okolo mňa a ja som si v tej chvíli absolútne nič nepomyslel. Bolo to len mladé dievča s rezerváciou v bare,“ opísal zamestnanec.

„Nič nepovedala. Všetci pribehli a hovorili: "Vyskočila! Vyskočila!" Najprv som si myslel, že len srandujú,“ pokračoval čašník. Iní zamestnanci baru sa ju dokonca snažili chytiť, no márne. Modelka spadla z 54. poschodia a dopadla až o 27 poschodí nižšie na balkóne mrakodrapu. 

„Žena, ktorá upratovala na 27. poschodí, počula náraz a našla jej telo na balkóne,“ opísal portálu Daily News pracovník hotela. Privolaná záchranná služba už mohla konštatovať len smrť. Polícia teraz vyšetruje, či modelkin pád bol nešťastnou náhodou alebo samovraždou. 

„Sme hlboko zarmútení situáciou, ktorá nastala dnes popoludní v našom hoteli. Naše myšlienky smerujú k rodine zosnulej a tým, ktorých to zasiahlo,“ vyjadril sa generálny riaditeľ Hyatt Hotel Corporation Tom Blundell.

FOTO modelky nájdete tu» 

Viac o téme: Elizabeth Gaglewski
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu