Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Krásna modelka (†39) zomrela na Ukrajine: Bojovala len 3 týždne... Smrť našla v horiacom bunkri!

Krásna Thalita do Valle zomrela pri raketovom útoku na Charkov. Zobraziť galériu (6)
Krásna Thalita do Valle zomrela pri raketovom útoku na Charkov. (Zdroj: Facebook)

CHARKOV - Boje na Ukrajine trvajú už celých 127 dní. Postupne sa do nich zapájajú civilisti, ale aj verejne známe tváre. Z ďalekej Brazílie prišla pomôcť aj 39-ročná bývalá modelka a herečka Thalita do Valle. Bojovala však len 3 týždne. Zomrela pri raketovom útoku na mesto Charkov. Smrť našla v horiacom bunkri!

O tragickej smrti 39-ročnej brazílskej modelky informoval jej brat. Krásna Thalita zomrela ešte 30. júna na udusenie, keď sa odpojila od svojej jednotky a uviazla v horiacom bunkri. Rodina jej úmrtie oznámila až o niekoľko dní. Smutné je, že pri tom istom útoku zomrel aj jej krajan Douglas Burigo, ktorý sa ju snažil zachrániť. 

Thalita do Valle a Douglas Burigo zomreli pri tom istom raketovom útoku na Charkov.
Zobraziť galériu (6)
Thalita do Valle a Douglas Burigo zomreli pri tom istom raketovom útoku na Charkov.  (Zdroj: Facebook)

Bývalá modelka strávila na Ukrajine len krátke tri týždne a okrem funkcie ostreľovačky, pôsobila aj ako zdravotníčka. „Vždy sa rada zapájala do humanitárnych misií v rámci cudzineckých légií niektorej krajiny alebo tu v Brazílii. Fakt, že mohla zachraňovať ľudí a zvieratá, ju vždy vedel dojať,“ prezradil jej brat, ktorý dodal, že Thalite vždy išlo o mier. 

Tmavovláska bola vyštudovanou právničkou, no predtým pracovala ako modelka a herečka. Popri tom sa začala venovať charitatívnym projektom a pomoci zvieratám, až neskôr zacítila chuť bojovať. Pridala sa preto ku kurdským jednotkám v Iraku, ktoré bojovali proti Islamskému štátu. Tam získala výcvik elitnej snajperky. 

Krásna modelka (†39) zomrela
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Thalita do Valle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu