Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Obrovská tragédia! Mladá modelka (†21) zomrela pri adrenalínovej zábave

Tanya Pardazi Zobraziť galériu (3)
Tanya Pardazi (Zdroj: TikTok)

TORONTO - Známa kanadská modelka a influencerka Tanya Pardazi (†21), ktorú jej fanúšikovia na TikToku poznajú pod menom Philosatea, mala celý život pred sebou. Osud to však zariadil inak a počas zoskoku s padákom, ktorý sa jej otvoril príliš neskoro, zomrela.

Tanya sa do povedomia verejnosti dostala v roku 2017, keď sa zúčastnila finále Miss Canada. V súčasnosti sa aktívne venovala aj sociálnym sieťam, konkrétne TikToku, na ktorom mala viac ako 110-tisíc sledovateľov.

Tanya Pardazi
Zobraziť galériu (3)
Tanya Pardazi  (Zdroj: TikTok)

Zároveň študovala filozofiu na Torontskej univerzite. Okrem toho našla veľkú záľubu aj v parašutizme. V klube Skydive Toronto 27. augusta po prvýkrát absolvovala sólo zoskok. Ten sa jej nakoniec stal osudným.

K tragickej udalosti sa vyjadril aj samotný klub, kde sa mladá modelka venovala svojej vášni. „V sobotu 27. augusta približne o 18:00 jedna z našich študentiek, ktorá mala 21 rokov, podľahla svojim zraneniam. Študentka otvorila svoj rýchlo rotujúci padák vo veľmi malej výške, a tak už nezostal čas na to, aby sa otvoril záložný padák," znie v stanovisku.

Tanya Pardazi
Zobraziť galériu (3)
Tanya Pardazi  (Zdroj: TikTok)

„Študentka bola čelnom našej komunity a bude chýbať všetkým, ktorí sú súčasťou Skydive Toronto. Celý náš klub momentálne spolupracuje s políciou na tom, aby vyšetrovanie prebehlo bez problémov," doplnili na svojom profile na sociálnej sieti Facebook.

 

Viac o téme: Tanya PardaziPhilosatea
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu