Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Pred kamerami gay, v skutočnosti... Slávny herec miluje túto o 18 rokov mladšiu kočku!

Stanley Tucci Zobraziť galériu (4)
Stanley Tucci (Zdroj: Vertigo Films)

LONDÝN – Vo štvrtok sa v britskej metropole konalo slávnostné udeľovanie cien Soho House Awards, ktorým hostí sprevádzal známy hollywoodsky herec Stanley Tucci (61). Ten na podujatie dorazil so svojou životnou láskou - a mnohým vyrazili dych!

Stanley Tucci sa väčšine divákov spája s kultovým filmom Diabol nosí Pradu, kde stvárnil Nigela, excentrického asistenta Mirandy Priestlyovej v podaní Meryl Streep. Homosexuála si však zahral aj vo filmoch Burlesque, V kráľových záhradách či Supernova, kde hral ústrednú milostnú dvojicu s Colinom Firthom. Niet preto divu, že mnohí diváci predpokladali, že Tucci je gayom aj v súkromí.

Stanley Tucci a Cher vo filke Burlesque
Zobraziť galériu (4)
Stanley Tucci a Cher vo filke Burlesque  (Zdroj: Screen Gems)

Nie je to však pravda. Herec sa v roku 1995 oženil so sociálnou pracovníčkou Kathryn Spath, ktorá si do manželstva priviedla dve deti z predchádzajúceho vzťahu. Spolu sa im narodila dcéra Camilla a dvojičky Nicolo a Isabel. Tucci so Spathovou zostal až do jej smrti v roku 2009, keď zomrela na rakovinu prsníka. Nikdy neprestanete smútiť. Stále je to ťažké a vždy to bude ťažké. Ale ona by nechcela, aby sa ktokoľvek z nás utápal v smútku,“ povedal Tucci v roku 2020 v rozhovore pre CBS Sunday Morning.

Stanley Tucci a Felicity Blunt
Zobraziť galériu (4)
Stanley Tucci a Felicity Blunt  (Zdroj: SITA)

Jemu napokon osud doprial aj ďalšiu lásku. V júli 2011 sa Tucci zúčastnil svadby svojej kolegyne z filmu Diabol nosí Prada - Emily Blunt a herca Johna Krasinskeho vo vile Georgea Clooneyho pri talianskom jazere Como. Tam bližšie spoznal aj nevestinu sestru Felicity. Počas večere sedeli vedľa seba a zistili, že ich spája spoločná vášeň – jedlo. „Hneď potom som šiel do Londýna nakrúcať film, a tak som navrhol, aby sme sa stretli a zašli do nejakej reštaurácie. Jedlo tam vlastne nebolo veľmi dobré, ale mali sme sa príjemne,“ spomína herec.

Tucci a Blunt na podujatí Soho House Awards
Zobraziť galériu (4)
Tucci a Blunt na podujatí Soho House Awards  (Zdroj: Profimedia)

Galéria: Stanley Tucci a Felicity Blunt

Už v novembri požiadal počas romantického výletu do Berlína svoju vyvolenú o ruku a v auguste 2012 sa zosobášili. Dnes žije Tucci a o 18 rokov mladšia literárna agentka v Londýne, kde spoločne vychovávajú dve deti, syna Mattea (7) a dcéru Emiliu Giovannu (4). Herec však s úsmevom pripomína, že ho aj napriek tomu mnohí vnímajú ako homosexuála. To však len dokazuje, aký skvelý je herec.

Viac o téme: BluntTucci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu