Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Och! Slávna Mariah Carey v priesvitnom BEZ PODPRSENKY: Vidno jej nohavičky a ešte ju to aj rozširuje!

Mariah Carey to tento raz s outfitom nevyšlo. Zobraziť galériu (2)
Mariah Carey to tento raz s outfitom nevyšlo. (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Slávna Mariah Carey (53) je ženou krv a mlieko. Je známa tým, že nie je žiadne tintítko, no disponuje peknými ženskými krivkami. Aj tie však treba vedieť obliekať. A najnovšie sa jej to veľmi neodarilo. Obliekla si priesvitné šaty bez podprsenky... Bolo jej vidno nohavičky a ešte ju to aj rozširovalo!

Vedieť správne obliecť svoje krivky, je základom úspechu. A taká hviezda, akou je Mariah Carey, by to mala ovládať bezchybne. No jej najnovšie fotografie hovoria niečo iné. Americkí fotografi ju totiž zachytili, ako s priateľom Bryanom Tanakom odchádza z hotela St. Regis v New Yorku. A pozornosť pútala aj niečim iným, ako len tým, že má status superstar. 

Galéria: Mariah Carey

Na sebe mala totiž rafinované čierne šaty po členky. A hoci strih módneho kúsku sľuboval, že bude zahalené všetko, čo by aj malo zostať, látka už takúto záruku nedávala. Práve naopak - šaty boli kompletne priesvitné. A okrem toho, že odhaľovali speváčkine čierne nohavičky, prezradili aj to, že okrem nich si už vrchnú časť bielizne neobliekla. 

Navyše s jej figúrou typu krv a mlieko nešlo o veľmi vhodný dizajn. Látka totiž pozostávala z vodorovných prúžkov. A tie, ako je všeobecne známe, vedia postavu zbytočne rozširovať. 

Och! Slávna Mariah Carey
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Mariah Carey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu