Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kráľovná Vianoc všetkých nadchla: Prvý duet s dcérou... Je NÁDHERNÁ!

Mariah Carey so svojou dcérkou. Zobraziť galériu (6)
Mariah Carey so svojou dcérkou. (Zdroj: YouTube.com)

TORONTO - Tá sa im vydarila! Hoci 8-ročné manželstvo slávnej Mariah Carey (52) a extrémne plodného moderátora Nicka Cannona (42) v roku 2016 súd oficiálne rozviedol, vzišli z neho dvojičky Monroe a Moroccan, ktoré majú dnes už 11 rokov. A vyzerá to tak, že minimálne dcéra bude kráčať v maminých šľapajach. Počas uplynulého víkendu už absolvovala svoju premiéru na pódiu.

Mariah Carey sa po dlhšej prestávke spôsobenej pandémiou COVID-19 konečne vrátila na koncertné pódia. Počas uplynulého víkendu mala prvé z vianočných koncertov, ktoré nesú názov Merry Christmas to All. 

V určitej chvíli sa speváčka postarala fanúšikom o poriadne prekvapenie. Na pódiu sa totiž objavila jej mini kópia - dcéra Monroe. Tá bola oblečená rovnako, ako jej slávna mamina a vyzerala jednoducho nádherne. 

„Toto je moje dievčatko. Má jedenásť rokov a je tým najväčším darom,” uviedla Mariah. „Viete, že neoslavujem narodeniny, ale narodenie mojich detí bol pre mňa ten najväčší dar,” dodala. Dvojica spoločne zaspievala duet s názvom Away In A Manger a fanúšikovia neskrývali svoje nadšenie. 

VIDEO: Prvé spoločné vystúpenie Mariah Carey a jej dcéry Monroe. 

 

Viac o téme: Mariah Carey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu