Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hviezda reality šou bola ZÁVISLÁ NA SEXE, spala so stovkami mužov: Z toho ČÍSLA odpadnete!

Belinda Rygier Zobraziť galériu (3)
Belinda Rygier (Zdroj: Instagram)

BRISBANE - Spala s viac ako 700 mužmi a takmer každý deň chodila do sveta s tým, že niekoho zbalí. Dnes tvrdí, že ju nič z jej minulosti nemrzí a nemá žiadne výčitky. Belinda Rygier (39), ktorá sa preslávila v reality šou The Bachelor Australia, priznala, čo bolo príčinou jej divokého spôsobu života.

Belinda sa preslávila účinkovaním v austrálskej verzii šou The Bachelor, v ktorej sa objavila v roku 2017. Následne sa stiahla do úzadia. Venovala sa viacerým aktivitám, medzi ktoré môžeme zaradiť napríklad vzťahové poradenstvo.

Belinda Rygier
Zobraziť galériu (3)
Belinda Rygier  (Zdroj: Instagram)

V najnovšom rozhovore v podcaste You're a Grub Mate! prezradila, že v minulosti bola závislá od sexu. Aj keď postupne prestala rátať počet svojich známostí na jednu noc, tak približný odhad predsa len urobila. „Po nejakom čase som to prestala rátať. Podľa mňa ich bolo tak 700," povedala Belinda.

„Muži boli veľmi dobrí v tom, že vždy povedali veci, ktoré som chcela počuť. Bolo to o tom, že som sa potrebovala cítiť krásna, milovaná a hodnotná. To bolo pre mňa dôležitejšie než samotný sex," dodala.

Belinda Rygier
Zobraziť galériu (3)
Belinda Rygier  (Zdroj: Instagram)

„Neuvedomovala som si, že mám problém až do chvíle, než som ho odstránila. Problém bol ten, že som mala vzťahy s toxickými mužmi. V budúcnosti chcem mať sex už len s niekým, s kým budem mať hlboké prepojenie," uzavrela Belinda.

Viac o téme: Belinda Rygier
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu