Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

STRACH o hviezdu sociálnych sietí: Kričala, že potrebuje pomoc, zasiahnuť musela POLÍCIA!

Gabbie Hanna Zobraziť galériu (3)
Gabbie Hanna (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Séria takmer 100 bizarných videí, ktoré zverejnila na svojom TikToku, mala nečakanú dohru. Hviezda tejto populárnej sociálnej siete Gabbie Hanna, ktorú jej fanúšikovia poznajú pod menom TraumaQueen, vyvolala vo svojich fanúšikoch obavy o jej mentálne zdravie a polícia tak musela riešiť desiatky podnetov od ľudí, ktorí sa o ňu strachovali.

Okrem sociálnych sietí sa Gabbie venuje aj spevu a je aj skladateľka. Svoju kariéru infuencerky odštartovala na platformách ako sú napríklad Vine či YouTube. Veľkej obľube sa teší aj na TIkToku, kde má viac ako 7,5 milióna sledovateľov.

Včera však šokovala všetkých svojich fanúšikov. Počas stredy totiž zverejnila takmer 100 videí, ktoré mali väčšinou len pár sekúnd. Gabbie sa na nich hystericky smiala, plakala, kričala, že potrebuje pomoc, tvrdila o sebe, že je najmúdrejší človek na svete a povedala, že sa k nej niekto vlámal. 

To malo za následok strach jej fanúšikov. Ten bol natoľko veľký, že množstvo z nich zavolalo na políciu s prosbou, aby ju išli skontrolovať. Policajné oddelenie v Los Angeles pre magazín TMZ potvrdilo, že po týchto udalostiach zaznamenali veľký počet hovorov, ktoré mali súvis s týmito videami. 

Polícia ďalej povedala, že k speváčke skutočne poslali hliadku. Tá po tom, ako sa s influencerkou pár minút rozprávala, privolala psychologický tím, ktorý mal mať s Gabbi dlhý rozhovor, po ktorom usúdili, že je zdravotne v poriadku a nepredstavuje pre seba a ani svoje okolie žiadnu hrozbu. 

Gabbie Hanna
Zobraziť galériu (3)
Gabbie Hanna  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Gabbie Hanna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu