Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Z Madonninho syna je už dospelý muž: Aha, aký FEŠÁK z neho vyrástol!

Madonna Zobraziť galériu (5)
Madonna (Zdroj: SITA)

SICÍLIA - V rodine speváčky Madonny sa v týchto dňoch vo veľkom oslavuje. Kráľovná popu mala 64. narodeniny včera. Jej najstarší syn Rocco, ktorého má s režisérom Guyom Ritchiem, oslávil 22. narodeniny minulý týždeň. Blondínka sa pri tej príležitosti pochválila na sociálnej sieti Instagram vybraným zábermi, ktoré dokazujú, že z Rocca vyrástol rovnaký fešák, akým je jeho slávny otec.

Rocco Ritchie, syn Madonny a Guya Ritchieho, pred pár dňami oslávil 22. narodeniny. Madonna mu verejne gratulovala aj na svojom porofile na sociálnej sieti Instagram. Zverejnila tiež fotografie z pobytu v Taliansku, kde oslavovali Roccove narodeniny.

Rocco Ricci mal narodeniny 11. augusta, len pár dní pred narodeninami svojej matky a Madonna na svojom profile na Instagrame poznamenala: „Od jedného Lea k druhému. Všetko najlepšie k narodeninám Rocco," čím narážala na to, že obaja sú narodení v znamení leva.  

Speváčkin najstarší syn je kópiou svojho slávneho otca a zrejme nám aj vy dáte za pravdu, že z neho vyrástol atraktívny muž. Spolu so svojou slávnou mamou a súrodencami oslávil svoj sviatok aj pri extravagantnej narodeninovej torte - prepracovanom hnedom kufríku s iniciálami „RC“ napísanými zlatou polevou.

Slávna umelkyňa je so svojou rodinou na dovolenke na Sicílii a údajne míňa tisíce libier na oslavy v paláci z 18. storočia. Ako pre médiá prezradil zdroj z jej okolia, Madonna plánuje tieto dni tráviť pod stredomorskou oblohou pri dobrom jedle a v spoločnosti svojich najbližších, zatiaľčo im bude vyhrávať živá kapela. 

Viac o téme: MadonnaGuy RitchieRocco Ritchie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu