Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najbohatšia speváčka planéty opäť na verejnosti: Takto vyzerá Rihanna 2 mesiace po pôrode!

Rihanna Zobraziť galériu (6)
Rihanna (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Rihanna (34) sa v lete minulého roka stala oficiálne najbohatšou speváčkou na svete. Úspešná kariéra a rozprávkové bohatstvo však nie sú to jediné, čím sa môže pochváliť. Už dva mesiace si totiž užíva úlohu mamičky.

Rihanna porodila svoje prvé dieťatko raperovi známemu pod umeleckým menom ASAP Rocky. Aké meno dostal chlapček, zatiaľ nevedno. Je tiež dosť pravdepodobné, že slávni rodičia svoj poklad svetu tak skoro neukážu. „Ešte na to nie je celkom pripravená. A v podstate ho chce chrániť,” uviedol zdroj zo speváčkinho okolia. 

Materstvo si Rihanna, zdá sa, užíva. V uplynulých dňoch si však dopriala aj chvíľku pre seba a zavítala do istej londýnskej galérie. „Našli sme lásku na mieste umenia. Rihanna navštívila výstavu Mexickí géniovia a stretla (aspoň virtuálne) jeden zo svojich idolov - Fridu Kahlo,” znie popis pri aktuálnych fotkách umelkyne. 

Rihanna počas tehotenstva hrdo pretŕčala svoje guľaté bruško v plnej paráde a medzi tehuľkami tak zaviedla takýto odvážny trend. Teraz zjavne volí voľnejšie oblečenie. Treba ale uznať, že na záberoch vyzerá skvelé a pôsobí spokojne a šťastne. 

Viac o téme: Rihanna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu