Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Extravagantný Marilyn Manson BEZ MEJKAPU: Problém, ako u väčšiny žien… Nenalíčený je na NESPOZNANIE!

Marilyn Manson Zobraziť galériu (4)
Marilyn Manson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký hudobník Marilyn Manson (53) má svoju kariéru postavenú na extravagantnom mejkape. Inak ako s výrazne bledou tvárou, čiernymi linkami a tmavým rúžom, ho na scéne neuvidíte. A tak, keď niekam príde nenalíčený, nastáva rovnaký problém, ako u väčšiny žien. Bez zásahu šminiek je na nespoznanie!

Rockový spevák Marilyn Manson je už viac ako 30 rokov na hudobnej scéne. A po celý ten čas ho ľudia nevnímajú inak, ako extravagantného speváka s výrazným líčením. Odkedy si ho fanúšikovia pamätajú, totiž svoju tvár skrýva pod hrubým nánosom bledého mejkapu, tmavým liniek a výrazného rúžu. V súkromí je to však "bežný muž", ktorý v kúpeľni netrávi viac času ako je potrebné.

Galéria: Marilyn Manson

Nedávno ho fotografi zachytili v uliciach Los Angeles, ako si vykračuje so svojou priateľkou Lindsay Usich... A div, že ho spoznali. Na prechádzku si totiž vyšiel "inkognito" bez svojho typického mejkapu. Len naozaj verný fanúšik tak 53-ročnú hviezdu spoznal. Bez líčidiel totiž vyzerá, ako úplne tuctový Američan, ktorý si krízu stredného veku lieči farbením svojich prešedivelých vlasov na čierno. 

A možno len na seba nechcel strhávať pozornosť. V poslednom období sa totiž na hlavu Marilyna Mansona zvalila poriadna špina. Aktuálne čelí žalobe troch žien za sexuálne násilie. Podala ju herečka zo seriálu Hry o tróny Esmé Bianco, modelka Ashley Morgan Smithine a ešte jedna neznáma žena. On však obvinenia odmieta. 

Extravagantný Marilyn Manson BEZ
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Marilyn Manson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu