Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Marilyn Manson už pyká za týranie a násilie: Takto reagoval na škandalózne obvinenia!

Marilyn Manson Zobraziť galériu (3)
Marilyn Manson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Na topkách sme vás včera informovali, že na kontroverzného speváka Marilyna Mansona (52) sa valí poriadna špina. Jeho bývalá snúbenica Evan Rachel Wood (33) a ďalšie štyri ženy ho obvinili z týrania a násilia. Ako slávny umelec na ich šokujúce tvrdenia zareagoval?

Marilyn Manson je od minulého roka ženatý s fotografkou menom Lindsay Usich, ktorú si vzal počas súkromného a tajného obradu. V priebehu rokov 2005 až 2007 bola jeho manželkou Kráľovná burlesky Dita Von Teese. Posteľou a životom kontroverzného speváka však prešlo viacero iných žien... A niektoré na tieto chvíle rozhodne nespomínajú v dobrom. 

Marilyn Manson so svojou manželkou Lindsay Usich.
Zobraziť galériu (3)
Marilyn Manson so svojou manželkou Lindsay Usich.  (Zdroj: SITA)

Médiami v týchto dňoch rezonuje škandál, o ktorý sa postarala herečka Evan Rachel Wood. Tá bola v roku 2010 snúbencou slávneho Mansona a ako vyšlo najavo, počas vzťahu bola psychicky a fyzicky týraná a dokonca ju mal spevák znásilniť. 

K Evan Rachel Wood sa pridali ďalšie štyri ženy. Tie sa zhodli na tom, že spevák ich svojim správaním spočiatku okúzlil, avšak neskôr sa ich vzťah zmenil na poriadny horor. Spomínané krásky majú dodnes traumu a psychické problémy, ktoré im komplikujú život. 


Ďalší ŠKANDÁL v šoubiznise: Herečka po rokoch odhalila poriadnu špinu... A nie je jediná!


A vyzerá to tak, že kvôli závažným obvineniam má problémy už aj samotný Mason. Nahrávacia spoločnosť s ním ukončila spoluprácu a s Marilynom už viac nerátajú ani v seriáli American Gods. 

Marilyn Manson, vlastným menom Brian Warner, prelomil mlčanie a vyjadril sa na sociálnej sieti Instagram. „Je zrejmé, že moje umenie a môj život sú už dlho magnetmi na kontroverziu. Avšak posledné tvrdenia sú hrozným skreslením reality. Moje intímne vzťahy boli vždy úplnou zhodou s partnerkami, ktoré zmýšľali rovnako. Taká je pravda. Bez ohľadu na to, ako a prečo sa niektorí rozhodli mylne interpretovať minulosť,” uviedol Manson. 

Toho zrejme nepoteší, že sa na jeho adresu začali vyjadrovať ďalšie ženy. Spomenúť možno herečku Rose McGowan či pornoherečku Jennu Jameson. Tá okrem iného napríklad uviedla, že Manson fantazíroval o tom, že ju zaživa upáli. 

Senátorka štátu California Susan Rubio podľa medializovaných informácií vyzvala mužov zákona, aby sa pustili do vyšetrovania týchto závažných obvinení.

Galéria: Marilyn Manson

Viac o téme: Marilyn Manson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu