Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

ŠTEKLIVÁ premiéra nového filmu: Jednej presvitala bielizeň a druhá… POZOR, nech ti nevypadnú!

Na premiére filmu Bullet Train pútali pozornosť modelka Barbara Palvin aj herečka Joey King. Zobraziť galériu (6)
Na premiére filmu Bullet Train pútali pozornosť modelka Barbara Palvin aj herečka Joey King. (Zdroj: SITA/Profimedia)

LOS ANGELES - V Los Angeles sa v pondelok večer konala slávnostná premiéra nového akčného filmu s názvom Bullet Train. Jednu z hlavných postáv si po boku hviezdneho Brada Pitta (58) zahrala herečka Joey King (23). A na premiére bola doslova neprehliadnuteľná - z mega výstrihu jej takmer vypadli prsia. No pohľady prítomných pútala aj maďarská modelka Barbara Palvin (28), ktorej presvitala celá spozná bielizeň!

Zatiaľ čo na Slovensku sa novinka s názvom Bullet Train dostane do kín až o dva dni, v Amerike už slávnostnú premiéru majú za sebou. Konala sa v pondelok v Regency Village Theatre v Los Angeles a ako už na takýchto akciách býva zvykom, zúčastnilo sa jej obrovské množstvo známych tvárí. Tou najvýraznejšou bol, bez pochýb, hviezdny Brad Pitt, ktorý v novinke stvárnil hlavnú postavu. 

Neprehliadnuteľná však bola aj jeho kolegyňa z počinu, len 23-ročný Joey King. Herečka disponuje dokonalými ženskými krivkami a evidentne si to aj uvedomuje. Rozhodla sa ich totiž v plnej paráde predviesť aj v pondelok večer. Na sebe mala biele šaty, ktoré vo vrchnej časti pripomínali sako. No poriadne rafinované - výstrih jej totiž siahal až ku pupku a azda každý s napätím sledoval, či jej z neho niečo nevypadne. 

ŠTEKLIVÁ premiéra nového filmu:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

ŠTEKLIVÁ premiéra nového filmu:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

No za zmienku rozhodne stojí aj maďarská modelka Barbara Palvin, ktorej na premiére robil spoločnosť jej priateľ herec Dylan Sprouse. Zatiaľ čo on prišiel nahodený ako dokonalý elegán, krásna brunetka sa rozhodla poprovokovať. Na sebe mala totiž priesvitné čierne šaty, spod ktorých jej kompletne presvitala jej čierna spodná bielizeň. 

Prítomným hosťom tak netrebalo veľa predstavivosti na to, aby si vytvorili perfektný obraz o tom, ako asi krásavica vyzerá bez šiat. Čerešničkou na celom tomto outfite boli biele vysoké čižmy, ktoré s ohľadom na "plážové" šaty, ktoré mala Barbara na sebe, pôsobia minimálne úsmevne. Veď uznajte sami! 

ŠTEKLIVÁ premiéra nového filmu:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Barbara PalvinJoey King
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu