Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Promi párik oznámil veľkú novinu: Potvrdili TO takmer PO ROKU!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Pixabay)

LOS ANGELES - To je ale prekvapenie! Dnes už je celkom bežné, že keď v živote známych hviezd dôjde k nejakej novinke, ochotne sa o to delia s fanúšikmi i celým svetom prostredníctvom sociálnych sietí. Slávna modelka Barbara Palvin (29) a jej partner - herec Dylan Sprouse (30) k nim očividne nepatria. Takmer rok totiž tajili, že sú zasnúbení.

Dylan Sprouse a Barbara Palvin sa dali dokopy v roku 2018 a tvoria harmonický pár. Nedávno sme vás na topkách informovali o tom, že dvojica plánuje spečatiť svoju lásku svadbou. Doposiaľ sa k tomu vôbec nevyjadrovali... Teraz však radostnú novinku potvrdili a ako vyšlo najavo, k zásnubám došlo už v septembri minulého roka!

Radostnú novinku odhalili v rámci rozhovoru a fotenia pre V magazine. Dvojica pred objektívom absolvovala fotenie v rôznych outfitoch, vrátane svadobných. „Zo svadby nie som nervózna. Od chvíle, ako sme spolu začali randiť som vedela, že sa za neho chcem vydať,” uviedla krásna modelka.

Dylan v rozhovore prezradil aj to, prečo svoje zásnuby pred svetom tak dlho tajili. „Necítili sme potrebu sa o to hneď deliť s verejnosťou,” uviedol sympatický herec, ktorý svoju lásku požiadal o ruku v jej rodnom Maďarsku. 

Na svadbu sa dvojica celkom teší, avšak herec sa netají tým, že má trošku stres z prvého tanca mladomanželov. „Nie som dobrý tanečník,” priznal otvorene. Kedy je ich deň D, dvojica neprezradila. 

Dylan Sprouse a Barbara Palvin
Zobraziť galériu (2)
Dylan Sprouse a Barbara Palvin  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Dylan SprouseBarbara Palvin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu