Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Paparazzi záber čerstvého ženáča Afflecka: Jennifer mu zjavne dáva zabrať… Ben, budííííček!

Ben Affleck a Jennifer Lopez si svoje áno povedali v Las Vegas. Zobraziť galériu (3)
Ben Affleck a Jennifer Lopez si svoje áno povedali v Las Vegas. (Zdroj: Instagram/Profimedia)

PARÍŽ - Len pred týždňom svet obletela šokujúca správa o tajnej svadbe staronového páru Jennifer Lopez (53) a Bena Afflecka (49). Svoje áno si dvojica povedala v slávnej Little White Chapel v Las Vegas. V týchto chvíľach sa mladomanželia v rámci svadobnej cesty plavia vo Francúzsku po rieke Seina. A to zjavne čerstvému ženáčovi dáva zabrať. Ben, budíííček!

Príbeh lásky Jennifer Lopez a Bena Afflecka s nadšením sleduje celý svet. Dvojica tvorila pár pred 20 rokmi, no vtedy namiesto svadby prišiel rozchod. O to väčšiu radosť mali fanúšikovia, keď sa prevalilo, že si po rokoch k sebe opäť našli cestu. A pred týždňom sa prevalilo, že sa tajne zobrali.

Netrápili sa pritom s organizovaním veľkej svadby... Naopak, zašli do Las Vegas a sľuby si vymenili v slávnej Little White Chapel. A aktuálne čerství mladomanželia trávia svoju svadobnú cestu vo francúzskom Paríži. Konkrétne sa plavia po rieke Seina a spoločnosť im tam robia aj ich deti - Benove dcéry Seraphina a Violet a Jenniferine dvojičky Emme a Maximilian.

No a výlet so štyrmi deťmi dáva mladoženáčovi zjavne zabrať. Francúzski paparazzi ho totiž zachytili, ako na lodi tvrdo drichme. A evidentne sa mu na tvrdej drevenej stoličke spalo veľmi dobre - svedčia o tom jeho ústa, ktoré sa mu pri "šlofíčku" otvorili dokorán. Ben, tečie ti slinka! 

Francúzski paparazzi zachytili Bena Afflecka ako počas svadobnej cesty tvrdo drichme.
Zobraziť galériu (3)
Francúzski paparazzi zachytili Bena Afflecka ako počas svadobnej cesty tvrdo drichme.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jennifer LopezBen Affleck
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu